fuck what I said, it don't mean shit now

Snart bär det iväg med nattåg till Götet. Prognosen säger regn varje dag. Och jag säger FUCK prognosen, spelar ingen roll. Vi ska ha svinigt kul ändå:)

boring

Jag hatar att packa. Det tar mig alltid flera timmar fastän jag bara ska vara borta några dagar. Jag vill inte ta med mig för mycket, och absolut inte för lite. Ack dessa problem!

Äh skit samma, ser lite blue mountain state istället:)

maybe I'm just dreaming out loud

Värmen försvann - men sommaren är långt ifrån över. Hoppas jag i alla fall. Jag behöver mer tid så jag vet vad jag ska göra sen när hösten och det stora allvaret kommer.

Det är så mycket som hänt den här sommaren att jag knappt vet vart jag ska börja berätta. Så jag tror att jag låter det mesta vara osagt för att istället blicka framåt.

Idag njuter jag av ledighet. Sömn har minst sagt varit en bristvara de senaste två-tre månaderna och nu har jag äntligen lite tid för att ta igen den. Har en känsla av att resan till Göteborg på torsdag tillsammans med gotöserna Lotta och Jenny också kommer innehålla väldigt lite av den varan, så det kan vara bra att förbereda sig:)


Här är kameran Lotta...


Give me fire

Sjuk peace&love-vecka. Blir definitivt fler besök på fred&kärlek-festivalen:)
Galen gatufest-vecka. Samma sak där:P Kanske inte så förvånande när man bor i Sundsvall...

Låt det inte ta slut. Jag vill ha mer.

RSS 2.0