arken såklart


...och deras nya skiva in full regalia är ute nu, älskar namnet


cool it

Lugnet har infunnit sig igen. Visade sig att både redovisningen och provet var nästa vecka så nu är det inte så jäkla stressigt i alla fall. Betyder i och för sig att vi har två redovisningar och ett prov nästa vecka och det kanske inte är drömmen, men hellre hinna plugga lite inför allt än att vara totalt oförberedd.

Började dagen med seminarium, gick väl varken bra eller dåligt. Sista seminariet i samhällsfilosofi nu på fredag, ska bli sköööönt att slippa det sen. På lunchen gick jag, kerst och malin ner till kommunhuset för att prata med en vänsterpartist, det var... inte så givande om man säger så. Menmen..

Har nyss yogat mig, alldeles för länge sen sist känner jag, hata förkylningar. Nu blire en dusch och sen sängen. Fridens liljor.

craaazy

Hektisk vecka framför mig, minst sagt. Dagen började med samhälle och jobb med redovisning om vänsterpartiet. Finns inte en chans att vi hinner göra en 25-minutersredovisning till på onsdag, imposible. Hoppas det blir senarelagt... På eftermiddan gjorde vi klart PA-redovisningen, skönt att ha nånting färdigt i alla fall.. Därefter var det raka vägen hem för läsning av filosofi imorrn (seminarium imorrn i vanlig ordning) och samhällsplugg. Lagade mat, åt och sen skyndade jag ner till baletten. Lektionen gick ju inte precis som den skulle, låt oss säga att vår tränare var en smula besviken på att vi inte kan koreografin utantill än... Usch, ingen bra avslutning på dagen. Eller ja, den slutade ju inte där.. Har suttit och skrivit nu ett tag men ska nog knoppa in nu. Veckan bjuder ju möjligtvis också på ett prov i internationella relationer på ett fethäfte som vi fick förra veckan. Hinner inte, orkar inte, vill inte.

Men vet ni vad? Jag börjar bli frisk:)


huvudstaden

Snart kommer mormor och skjutsar oss till tåget och sen blir det storstaden för hela slanten med tvillingen! Jag är galet shoppingsugen:) Fick lite pengar på födelsedan också så något ska jag väl förhoppningsvis få med mig hem. Och ikväll ska vi se bounce, kommer säkert bli riktigt bra, kan ju inte bli annat när det är dom:)

Blev färdig med projektrapporten igårkväll. Eller ja, nästan i alla fall. Ska bara renskriva och sen är jag klar. Tur att jag bestämde mig för att verkligen råplugga igår, hade haft skitdåligt samvete hela resan annars. Men nu kan jag njuta!:) ...om man bortser från ett filosofi- och ett samhällshäfte som jag tänkte ta itu med på tågresan...

PA

Sitter just nu och skriver på projektrapporten. Går sämre än sämst. Imorrn är det skriftliga nationella i svenska. Lovely.

Dagen började även med ett dåligt försök att skriva rapporten. Tog en snabb prommis istället för att fly ett tag. Sedan till skolan för storsamling och mentors. Försökte fixa vagn till studenten och det är möjligt att det gick:) I alla fall som ett sista alternativ. Därefter blev det internationella relationer, tungt för lillhuvet på en torsdagseftermiddag. Men sen fick vi studentmössorna och då blev det plötsligt mycket klarare i skallen. Det är sjukt nära nu och min mössa är riktigt ståtlig:)

Nä nu måste jag fortsätta...


till kerstin

Dags för uppdatering igen tydligen. Sen senast har mycket hänt fast jag kommer inte ihåg allt. Men bland annat har det blivit en resa till huvudstaden med klassen, kul! Lyckades dock bli förkyld dagen innan avfärd och var febrig av och till hela resan så det var ju mindre kul.. Och på påsklovet var jag magsjuk mer än halva lovet vilket betydde att jag inte ens kunde ta mig iväg till fjällen förrän på onsdan, surt. Missade alla soldagar. Är så jäkla less på att vara sjuk nu, även om whiskeyrösten är riktigt seeeexii;) Från att i början av förkylningen ha låtit som en redig karl låter jag nu som en tonåring i målbrottet, najs utveckling(Y) Min imitation av Björn Gustafssons "aamen durå!" är inte så pjåkig nu;)

Just det, har ju hunnit bli 18 sen senaste jag skrev!:P Sjukt vuxen nu. Hehe... Helt ärligt är det inte så mycket jag får göra nu som jag inte gjort innan, lite antiklimax.

Kanske borde skriva lite projektrapport nu... Men jag orkar inte... Måste skriva typ 10 sidor tills fredag. Kommer inte hinna något i helgen för då blir det återigen en tripp till huvudstaden:D Den här gången bara med systeryster, ska bli galet kul! Åker på lördag och hem ganska tidigt på söndag så vi kommer tyvärr inte hinna titta i affärer så mycket.. Måste hitta studentklänning och liknande, stress stress! Nåväl, det ordnar sig nog. Nu - projektrapport.

RSS 2.0