uppsats uppsats hela dan

Jävlar vilket tempo det vart i skolan nu. Idag bockades i alla fall två stora moment av schemat: seminarium i psykologi b och uppsats i samhälle c. Faaaen vad jag har stressat med den där förbannade jävla helvetesuppsatsen, hatahatahata. Morgon, dag, kväll, lite natt och hela helgen i typ två veckor nu, plus allt arbete på lektionerna i typ 4 veckor. Går inte att beskriva känslan av att ha skickat in den, så skönt! Nu är det fackteckning kvar, vettefan hur jag ska hinna med allt som är kvar innan måndag.. Och då är det svenskaseminarium också. Men efter måndag måste det bara bli lugnare, annars kollapsar jag. Vill inte sitta och plugga dagarna i ända, har gjort nog av det i mitt gymnasieliv känns det som.

Haha men en sak håller mig faktiskt på gott humör och det är snickarna som är här och jobbar med köket. Suger att inte ha ett riktigt kök att laga mat i men grabbarna är för härliga när de står och sjunger för full hals till radion. Bye bye byeeeeee Delilah hör man eka i basröst just nu, underhållning på hög nivå!:D

Nä nu måste jag göra fackteckning innan det bär av till baletten. Fridens liljor.

Det är på fjället vi hör hemma


Fjällflickorna


ja' ä inte bitter

Jag har idag insett att jag underskattat hur mycket det är i skolan just nu. Fick bland annat reda på att vi har boktal imorrn, och jag trodde att det var på torsdag. Därför måste jag verkligen sätta igång och öva på det idag. Dessutom har jag förträngt att vi seminarium på Selma Lagerlöf-boken om några veckor, måste läsas innan dess. Sedan hade jag glömt bort att det faktiskt är två examinationer kvar på psykologin, inte bara en. Måste läsa på inför seminariet och framför allt skriva om ACT. Och inte att förglömma, den fantastiska uppsatsen.

Känns som att lovet kommer bli kul?

Äh. Jag vill verkligen inte vara bitter nu. Det där ordnar sig nog:) Nu ska jag öva lite och sen blire ett hårt yoga-pass, skönt! 


RSS 2.0