ready

Sitter och väntar på att vickan och sussie ska anlända. Har ingenting att göra. Men jag är glad ändå. Redo för kvällen och glad över dagens väder, nu är väl ändå våren på g? Även om det snöade igår menar jag.. Hoppas det, längtar som fan. Är taggad till tusen för jobbet nu också, tycker om när det är utmaningar varje dag. Nånting som hela tiden triggar en att göra bättre.

PS. Jag ogillar plogmannen för vallarna han gör. Starkt.

FYI

Slut som artist. Dagen har tagit på krafterna kan man säga. Så nu ska jag sova. Bah så ni vet.

a day off

Efter en nästan sömnlös och jobbfylld helg är jag ledig igen. Hade plan på att lägga mig tidigt igår efter lite slötittande på tv:n men jag lyckades tydligen inte ta mig därifrån för mitt i natten kommer mamma och väcker mig och säger åt mig att sova i sängen istället. Så kan det gå. Egentligen borde jag nog legat kvar eftersom kattrackarn väckte mig tre gånger när jag väl lagt mig i sängen. Men så kan det också gå.


surprise

Idag är min enda lediga dag denna vecka. Hade planer på att ändå vara effektiv men de rann ut i sanden rätt fort. Men än är ju inte dagen slut och man ska aldrig säga aldrig.

Som ni vet finns det bra överraskningar och dåliga överraskningar. I morse var jag med om den senare på grund av min far som är sinnessjukt dålig på att informera om saker. Exempel 1: om familjen ska bort på middag är det mer ofta än sällan man får reda på det högst 10 minuter innan avgång. Exempel 2: om vi får besök får man nio av tio gånger inte ens reda på det. Exempel 2 inträffade återigen idag. Jag satt nyvaken i pyjamas och läste tidningen i morse då jag får besök av målaren som tydligen ska bättra på någonting i köket. Hela förra året då vi renoverade köket bestod av sådana där morgonar, då man trött som ett as i pyjamas möttes av en hantverkare eller liknande i dörröppningen, och jag behöver behöver kanske inte nämna att jag är lite less på det. Det är inte mycket som krävs för att undvika den där överraskningen, men det är tydligen alldeles för jobbigt för pappa.

Nåväl. Dags att vara effektiv?

desperate housewife

Sitter i sängen och gör upp en ungefärlig dagsplan i huvudet som vanligt. Estimerar hur lång tid saker bör ta och vad som är bäst att ta först. Min första tanke brukar vara att göra det tråkigaste först, men som ni vet är inte en tanke samma sak som handling så det brukar alltid skita sig. Idag tror jag ändå att jag ska bita i det sura äpplet och ta tvätten med en gång, därefter blir det till att stryka. Och igår städade jag, housewife varning.


RSS 2.0