slut på finbesök

Nu har storasyster återvänt "hem" till fjälls:( Tur att vi ska dit nästa vecka, saknar henne redan. Har i alla fall haft en mysig helg med henne! Långdag på birsta igår och utgång på kvällen, kulkul:) Dagen spenderades på stan och sedan vart det inhandlande av mat så hon klarar sig däruppe;)

Har skrivit färdigt svenskatalet nu också. Tror jag. Bara att öva nu. Och så kanske jag måste börja på uppsatsen snart - alltså verkligen börja skriva. Less redan innan jag börjat, alltid ett gott tecken.

but I never knew it was so hard

Gokväll. Dagen har varit lugnnnn. Började med att plugga lite svenska, men är ännu långt ifrån färdig. Meningen att jag ska göra det nu också men jag ork int. 

Var bara en stund på skolan idag för storsamling, typ onödigaste någonsin. Åt lunch och gick sedan hem och pysslade med allt möjligt i väntan på att Malin skulle komma hem. När hon så äntligen kom hem tog vi en tur till birsta med mor för lite efterlängtad shopping. Övningskörde dit, börjar bli stammis framför ratten;) Fast parkera är jag inte så duktig på ännu.. Måste ha lite tekniklektion snart tror jag:) Gick i alla fall ett bra tag och tittade i butiker, och shoppade till och med för första gången på jag vet inte hur länge. Kulkul. Provade så mycket grejer att vi inte hann gå på bokrean förrän vi skulle hem så det var lite synd.. Hann bara in en snabbis men hittade inget som föll mig i smaken då. Nåja... 

Nu ska jag titta efter om far sett färdigt på OS så jag får se sytycd-finalen som jag spelat in. Spännande!

oambitiös

Sjukt omotiverad. Eller oambitiös som Kerstin skulle säga;) Försöker komma på ursäkter så att jag inte ska behöva plugga, men dom börjar sina nu..

bilförarn'

Hata vädret. Det börjar närma sig slutet av februari och så börjar vintern om. Varför varför varför!?

Det enda som är positivt med kylan och blåsten och snön är att det är bra att träna bilkörning på för att få in lite vana på svårt underlag. Har kört riktigt mycket i helgen och det har gått över förväntan:) Kanske borde börja ta tag i körkortet snart, skriva in mig på körskola och så. Men jag vågar inte riktigt, känns som det kommer att vara svårt att varva det med allt plugg i skolan. Men vi får se..

Annars har helgen varit väldigt lugn. Har rått om mor som för en gångs skull varit hemma och närvarande hela helgen, inte bara jobbat. Jag har bakat, lagat mat, pluggat, sett på film, tränat, ja i stort sett gjort vad jag brukar göra en alldeles vanlig helg:)

Fast pluggat har jag faktiskt inte gjort så mycket om jag ska vara helt ärlig. Känner på mig att kommande vecka kan bli lite tung därför. Men jag har i alla fall börjat på svenskan, och det är ju alltid något. Uppsatsen orkar jag faktiskt inte tänka på, jag blir bara less, så den får vänta till imorrn.


coooool it

Dagen började bra med en liten sovmorgon till åtta. Kan inte komma ihåg när jag senast hade sovmorgon på en vardag.. Sedan gick jag in i köket för att mötas av snickare eftersom vi bygger om köket. Jag hade glömt att dom skulle vara här idag så jag var fortfarande iförd min pyjamas, det var lite penibelt.

Nåväl, därefter var det skola och svenska. Föreläsning om Selma Lagerlöf, boooring. Men vi fick faktiskt sluta ganska tidigt för en gångs skull så det var skönt. 

På eftermiddan tog vi en kort prommis till mormor för att konversera lite med "gammfolket" som de kallar sig själva:P Mysigt men vi blev där lite längre än vi hade tänkt så sen blev det en liten joggingtur hem för att laga mat. Jag hade nämligen planerat in en körlektion idag med mor - för första gången på jag vet inte hur många månader. Och tro det eller ej men det gick svinbra! Jag körde inte ens så bra då jag faktiskt tränat ihärdigt ett tag. Inte ett motorstopp, dragläget satt direkt!:D Rädd för att det inte kommer gå lika bra nästa gång... När nu nästa gång blir vet jag inte heller, men det är verkligen dags att dra igång nu om det ska bli nåt körkort.

Kerstin har gjort det igen förresten. Återigen kan man skåda en heeet tjej på hennes blogg, vilket gör att jag måste coola ner med en annan bild här


fettisdagen

Har precis varit och yogat mig, kändes bra, en riktig genomkörare!

Dagen började med krokimålning. Vad ska man säga om det? Lite genant kanske.. Men onödigt framför allt. Ångrar att jag tog fackteckning och design så jäkla mycket, har jag sagt det? Ja, men jag upprepar det flera gånger för mig själv så varför inte skriva det här? Älta älta älta..

Nu blire en dusch och sedan sängen, sova<3

PS. Kerstin har lagt ut en riktigt sexig bild på hennes blogg. Som tack för den kommer här en annan:


bara för att jag älskar dig mer


vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Nu börjar jag ju få riktig ordning på uppdateringen här i bloggen! Vet inte om det är bra eller dåligt, att jag har tid att skriva om min ganska händelselösa vardag. Nä, jag bestämmer mig för att det är bra, lite som terapi tror jag. Eller som drömmar, bearbeta dagen liksom.

Idag har jag arbetat med uppsatsskrivning och haft psykologi. Första gick dåligt, andra var lite roligare:) Medveten närvaro är nog inte så tokigt ändå, även om jag inte riktigt lyckats bemästra tekniken ännu. Men övning ger färdighet och jag ska ge det här en chans nu, se om det gör nån skillnad.

Av någon lyckosam slump kom malin att tänka på högskoleprovet idag, visade sig att det är sista anmälningsdagen. Känns ändå som jag måste skriva det, även om jag inte har några större förväntningar på resultatet. Men det skadar ju inte att testa.

Snart är det dags att svida om för lite dans. Har dock fortfarande inte lyckats bli av med halsonten som jag drog på mig för snart två veckor sen så jag är inte överdrivet taggad. Men det är bara att bita i det sura äpplet.

fridens liljor.

alla (`.´) dag

Vaknade halv åtta i morse och kunde verkligen inte somna om, typiskt. Började dagen med att finslipa hemprovet, var uppenbarligen lite tröttare än jag trodde igår..:P Men nu är den i varje fall inskickad och jag orkar inte oroa mig mer, it is what it is.

Därefter tog jag och Malin en långprommis i solskenet, myspys:) Resten av dagen susade förbi. Har städat lite, bakat en tårta till päronen dagen till ära (gotta spread some lööööv), handlat och lagat gomiddag. Tror jag ska knoppa in tidigt ikväll i min härliga nybäddade säng:) Men först lite slöknappande på datan;)


Härliga fjällvandringstider:) Mer sånt till sommarn!!


pluggmästaren

Har precis skrivit färdigt hemprovet! Jag som aldrig brukar plugga på natten, men nu fick jag nåt ryck och kom faktiskt in i ett flow. Grymt skönt, detta betyder sovmorgon imorrn!:D

Tonight har carlsones varit här på pizzakväll, supermysigt var det:) Hembakt pizza där allas blev bra utom min, men det var väl bara förväntat antar jag;) Hehe, det var gott i alla fall så ingen fara på taket!

Over and out.
Fridens liljor.

varför har du inte sagt nåt?


Har jag alltid varit såhär snygg?


vill inte vill inte vill inte vill inte

Sjukt omotiverad just nu. Vill inte plugga över huvud taget. Omöjligt. Oöverstigligt som Peter skulle uttryckt det (fallet Peter, en av uppgifterna på psykologin). Grejen är den att jag verkligen måste ta tag i det här nu, tiden börjar bli knapp. Men jag vill inte. Alls.


Helg

Äntligen slut på skolveckan! Tyvärr är helgen alldeles för kort. Känns verkligen som att jag skulle behöva långledigt nu. Men så äre om man går på skvadern, då får man inte torsdag och fredag ledigt även om alla andra har det...

Nu har jag skolarbete så att det räcker och blir över ett tag framöver i alla fall.. Hemprov i psykologi b och den fruktade uppsatsen i samhälle c, jag ryser bara jag tänker på det.

Ikväll blir det soffan och tv med familjen. Längesen faktiskt så det ska bli mysigt:) Synd bara att en familjemedlem saknas.. Det blir extra tydligt att storasyster inte bor hemma längre när man gör vardagliga saker, som att duka till exempel och ska ta fram en tallrik mindre. Saknar henne.


2 februari

Idag har varit en sån där typisk, vardaglig vardag. Fackteckning och design på morgonen med en massa meningslöst skissande. Ångrar som fan att jag valde den kursen. Jag trodde vi skulle få lära oss olika tekniker att teckna och skissa en kollektion som inte behövde ha något särskilt tema. Kul att den enda kursen jag valde bara för skojs skull och inte meritpoäng är hopplöst onödig och tråkig (Y). Fan.

På eftermiddagen började vi med ACT på psykologi b. Verkar som att det kan bli riktigt intressant och användbart! Synd bara att jag inte får igång skivan som vi fick med oss hem och skulle lyssna på... Datorgeniet:)

Nu hade jag tänkt läsa lite. Jobbigt bara att boken är så deprimerande. Bra, men deprimerande..


snow

Det snöar. Snöar. Snöar. Och snöar lite till. Börjar bli lite småless nu. Längtar som fan till första vårtecknet, typ björkknoppar eller vitsippor. Då kommer allt kännas så mycket lättare, när man närmar sig sommaren. Den här sommaren har potential att bli bra, riktigt bra. Åh vad jag längtar.

Fast jag måste erkänna att jag inte är riktigt klar med vintern än. I varje fall inte vintern i fjällen. Vill åka skiiiidoooor! Ska bli svinkul med sportlov och lite mycket slalom:) En hel vecka med syster blire då också!:D Saknar henne väldigt mycket nu, mer än mycket. Som tur är kommer hon förmodligen hem om några veckor och hälsar på:)

Men innan allt det roliga som ska hända nån gång i framtiden kommer antar jag att jag måste fokusera på nuet. Skolan börjar öka tempot nu, men fan ta mig om jag börjar plugga lika mycket som förra året. Nä, nu ska jag ha lite kul också!:)  

RSS 2.0