Fårö here I come...

Imorgon mina vänner åker jag till Gotland, närmare bestämt Fårö. Jajamän, ni läste rätt. Efter många om och men är det bestämt, Fårö går osäkert fram tills på söndag. Jag ska bo hos cherie och det ska bli så jädrans roligt:) Just nu försöker jag stampa ner allt jag vill ha med mig i väskan:) Är dock lite nervös, nämligen första gången faktiskt jag åker en lite längre sträcka alldeles ensam. Men det ska bli intressant att se hur jag klarar mig:D Ska bli skitkul att träffa cherryberrybabe, jag har saknat henne!

Måste skriva några rader om fjällresan också ju:) Vi hade svinroligt, trots lite skavsår, mycket myggbett och svettiga ryggar;P På fredagen gick vi guldtur nummer nitton i hopp om att finna vad som skulle vara "naturens egna jacuzzi". Vi hamnade dock på fel stig och trodde att vi skulle missa badet. Men efter lite vadande över bäckar hittade vi dit och det var verkligen jättefint. Fruktansvärt kallt i vattnet, men så jäkla kul ändå:) På lördagen hade vi finväder och kunde vandra i shorts och topp, inte dåligt det inte! Det blev en favorit i repris till ekorrpasset:) Badade också en hel del i tännån vid stugan, svinkallt men galet kul! Kort sagt en riktigt lyckad resa:D

Åh hopp!


Icecold
Vackert

vi drar till fjällen...

Idag åker vi till fjällen!!:D:D:D Blir förmodligen där tills på söndag så vi kommer hinna med en hel del vandring och bad i ån;) Jag har längtat som en galning eftersom det ändå inte varit så bra väder här hemma (förrns igår vill säga) men myggen har skrämt oss till att vänta lite till. Tydligen hade nån som pappa kände vart i fjällen för några veckor sen och fått fyrtio, FYRTIO myggbett på en arm, vilket ledde till att hon/han inte ens kunde veckla ut fingrarna, hur hemskt är inte det? Förhoppningsvis är det dock inte lika mycket mygg nu!

Tittade nyss på väderprognosen för sundsvall, vilket jag gjort kontinuerligt de två senaste veckorna för att se om värmen och solen någonsin ville komma tillbaka och hälsa på oss. Hitills har den inte velat det men nu, bara för att vi bestämde oss för att åka till fjällen igår, visar den en stor jävla fet sol över sundsvall imorrn... FAN!

Men jag är inte bitter... Eller jo det är jag. Men vi var ju trots allt ut till storholmen igår med karlsson och sola o bada och då var det fint väder. Eller ja, jenny badade och vi andra solade;) Iskallt i vattnet men skönt på klipporna:) Fin dag helt enkelt!

 

always look on the bright side of life

Nu vart det ett sånt där långt uppehåll mellan inläggen igen. Men man får se det från den ljusa sidan, nu har jag ju mycket mer att skriva om;)

Förra veckan var det gatufesten och det blev tredagars trots allt. Artistutbudet var väl lite sisådär, men med några guldklimpar som a camp, christian walz och miss li. Vädret var bra till att börja med men sedan gick det utför, kallt och uschligt var det sista dan. Hade dock sällskap med lotta alla tre dagar vilket gjorde att det i varje fall aldrig blev tråkigt!:D Vi svor dock x antal gånger över att vi inte har åldern inne för tälten, men nästa år då jävlar;)

Annars har denna vecka varit väldigt kall och regnig, men faktiskt inte tråkig:) Mor överraskade nämligen oss systrar med en övernattning i Stockholm torsdag-fredag! Där shoppade vi, åt gott och gick på bio, en lyckad resa helt enkelt:) Min plånbok börjar dock bli oroväckande tunn nu..

 


RSS 2.0