Ljuset i tunneln

Börjar äntligen bli lite ordning på vädret igen. Bara värmen som fattas nu.

I lördags var det studentbal. Känns tråkigt att säga det men den var faktiskt inte särskilt bra. Hade förväntat mig lite mer, men det var kul att ha hela "bal-looken" för första gången. Antar att det ändå är något som jag i framtiden kommer vara glad att jag varit med om. Nu låter det som att det var svindåligt och det var det ju inte. Det var okej, men inte riktigt lika bra som man hade velat.

Gårdagen var andra dagen på jobbet. Mors dag och väldigt stressigt med mycket gäster, men det var kul:) Tar lite tid att sätta sig in i hur allt fungerar men det kommer nog flyta på bra så småningom.

Idag var jag på skolan på förmiddagen, fixade bland annat biljett till lärarmiddan, det börjar närma sig nu.. Annars läste jag FN-häftet (sista uppgiften). Hade tänkt ha seminarium imorrn men jag ändrade mig och har istället börjat på hemtentan. 1 av 3 frågor avklarad. Tänk att jag är två frågor, alltså ungefär två sidor från att vara klar med gymnasiet.. Insane.


bicycle race bicycle race BICYCLE RACE

Sista klassikern med utklädning avklarad:) Tyckte vi gjorde det bra, men det märks att motivationen för tävlingarna börjar tryta.. Cyklade sedan en bit utan bra växlar. Tydligen reglerade man de tyngre växlarna som gör att man rör sig framåt på raksträcka på andra sidan styret, vilket jag fick veta när jag kom hem, kulkul. Men uppför gick det i alla fall ganska bra!:) Förkylningen jag började känna av igår känns dock mindre bra nu..

En uppgift kvar i skolan nu. Som jag borde plugga inför. Ska nog göra det. Sen. Just nu vill jag faktiskt bara ta studenten, lämna skvaderlivet. Helt ärligt har de här tre åren från ett visst perspektiv inte varit särskilt bra för mig tror jag. Det gör lite ont och jag hoppas det slutar göra det när det här är över.

blablabla

Det är så lugnt just nu - i skolan alltså. Bara några uppgifter kvar sedan är man fri som en fågel. Konstigt, härligt och lite lite skrämmande, vad gör man efter studenten liksom? Har inte tänkt på det så mycket hittills, kör på den klassiska försvarsmekanismen bortträngning, tidlös. Ska nog fortsätta med det, kan tänka mig att det blir ångest annars.

Dagen började med en förvirrande lektion i satslogik. Prov på tisdag. Hoppas att det är lika lätt som han utger det för att vara. Efter lektionen har jag gjort mycket, men ingenting läsvärt. Så det finns inte så mycket mer att kommentera. Tjingeling.

Mössan på

Nu är det nära. Väldigt nära. Mösspåtagning på stadens torg idag - känslan av fullkomlig lycka när vi släppte ballongerna och sommartider drog igång på högsta volym - helt galet. Nu är det snart dags för mösspåtagningsfest och jag kan bara säga: välkommen studenten.

blundar för det just nu

Trött dag. Kunde börjat bättre.. Orkar inte gå in på detaljer, blir bara irriterad. Hade i alla fall bara en "lektion" idag. Anledningen till snuffarna var att man egentligen inte kan kalla det lektion eftersom vi bara var där knappa timmen och pratade lite om kursinnehållet och studenten, chiiiill;)

Sedan dess har jag gjort väldigt lite vettigt. Har läst lite om diplomati inför nästa veckas seminarium. Har dock inget extremt brådskande att göra än, bara inläsning, skönt de.

Om ett tag blir det dans, och förhoppningsvis går det bättre än i måndags.


turn turn turn and collapse

Konstigaste helgen på länge. Kände mig... Normal. Hann gå på stan, umgås med bästaste flickorna och hälsa på både farmor och mormor. Så härligt att för omväxlings skull göra annat än plugg:)

Idag hade vi samhälle och redovisningar på morgonen, lugnt och skönt eftersom vi redan gjort vår. Åt lunch, tog en prommis med mallbrall och sedan åkte vi ner på stan med kerst för att se på teater. Kunde än en gång fastställa att teater inte riktigt är min grej.

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Gick skit. Jag har helt tappat förmågan att göra piruetter. Inte för att jag var jag bra på det innan men nu är jag fan sämre än sämst. Kul att vi bara har 500 eller nåt i koreografin(Y)


carpe diem

Okej det här känns helt surrealistiskt att skriva men jag har inget plugg att göra i helgen. Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv, känns som jag slösar bort denna underbara värdefulla tid om jag inte hela tiden håller mig sysselsatt. Är för ovant antar jag att inte befinna sig i den konstanta stressen så det går inte riktigt att ta in. Det värsta är att jag vet att det är en temporär företeelse, nästa vecka kommer jag få nya uppgifter. Det betyder att jag måste ta vara på den här tiden. What a twisted mind, kan vränga det mesta negativt.

Men jag har som sagt försökt fånga dagen. Efter lunch gick jag, kerst och vickan ner på stan och kikade lite och efter det satt vi och fika ett tag, trevligttrevligt. Nu har jag nyss varit ute på en promenad ensam med musik i kvällssolen och känt mig tillfreds för en liten stund. Snart blir det filmmys med tidigare nämnda, om bara kerschan hör av sig nån gång;)

RSS 2.0