Året 2009

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
19 oktober, det efterlängtade datumet då vi åkte till Thailand:)

Höll du några av dina nyårslöften?
Förmodligen inte eftersom jag inte ens kommer ihåg vad de var. Om jag ens hade några.

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Min vän och kusin blev mamma för tredje gången:)

Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov

Vilka länder besökte du?
Thailand

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010?
PENGAR:)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oja en massa.

Vad var din största framgång 2009?
Usch va jobbigt att jag säger arbetet jag la ner i skolan på den här frågan...

Största misstaget?
Tyvärr också arbetet i skolan. Tog alldeles för mycket tid.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld x antal gånger i vanlig ordning. Annars frisk som en nötkärna!:)

Vad spenderade du mest pengar på?
Resan till Las Palmas. Snart åker vi:D

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Familjen, vännerna och resan till Thailand

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?
Gloria - Mando Diao
Sex on fire - Kings of Leon
I gotta feeling - Black Eyed Peas
Kom igen Lena - Håkan Hellström haha

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Förmodligen ledsnare eftersom det kändes som jag aldrig hade någon fritid:(

Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med vänner

Vad önskar du att du gjort mindre?
Pluggat..

Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med släkten hemmavid:)

Blev du kär i år?
Säkert

Favoritprogram på tv?
Friends, sytycd, Desperate Housewives, Greys Anatomy

Största musikaliska upptäckten?
Kings of Leon

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var här i Tänndalen och firade bland annat på after-skin:P

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Mindre plugg

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Försiktig, men den har blivit mer vågad nu mot slutet. 2010 då jävlar:)


love is in the air

Kall dag återigen. Inte lika kall som igår, men tillräckligt för att jag skulle frysa. Det är i och för sig inte så svårt... Nåväl. Slalom på morgonen med fantastiskt före, precis som gårdagen:) På eftermiddan blev det en liten längdtur, kallt och jävligt var det. Men det gick ju det också antar jag.


Men nu till något roligare. Jag är kär! I vår fjällstuga! Den är perfekt verkligen, hur mysig som helst. Love it.

-20º

Blev inte många åk idag inte.. Jättebra underlag men svinkallt så man blev tvungen att gå in och värma sig stup i kvarten, men det gick bra ändå:) Det tar lite tid innan man vänjer sig vid kylan så jag hoppas det går att härda lite längre imorrn för backarna var verkligen bra.

Annars har jag inte gjort så mycket eftersom jag återigen blivit förkyld.. Irriterande.. Har pluggat lite men det var verkligen segt så jag gav upp och tog en prommis med mor istället:) Nu har jag nyss ätit och ska basta snart:D 


framme

Nu är vi framme! Bilfärden kändes dödande lång, men det gick ju.. Ser fram emot morgondagen och hoppas på riktigt bra backar:) Nu ska jag bara slöa!


packapappaskappsäck

Måste. Packa.

Hatar. Att. Packa.

Tråååååååkigt


annandan

Julafton var bra:) Kvällen slutade med att hela släkten satt och spela spel, riktigt kul! Gårdagen spenderades delvis i Brunne för en andra gångs firande. Kusinbarnen fick galet mycket julklappar så de var glada:) På kvällen blev det utgång, kul det med!

Idag har jag varit på birsta och kollat in mellandagsrean. Får panik när det är så mycket folk när man ska handla! Men två billiga klänningar blev det trots allt:)

Imorrn åker vi äntligen till fjällen. Ska bli så jäkla kul! Jag och lottis ska köra järnet i backen;) ...och på after-skin såklart! Eller hur lotta?;)


Dan före dopparedan

Julafton imorrn. Känner mig ganska likgiltig. Jag vill vara lika förväntansfull som när man var liten. Ah den gamla goda tiden då det inte fanns några bekymmer.. Men det blir nog lite mer julkänsla imorrn. Och om det inte blir det har jag en extra chans på juldagen eftersom inte hela släkten kunde vara samlad imorrn:P Över nyår bär det iväg till tänndalen, längtar som fan efter att få åka skidor:)


22 december

Jäkla sjukt väder vi har egentligen.. Ena stunden regnar det och är plusgrader, nästa är det typ en meter snö. Men jag föredrar ändå det senaste:) Julkänsla<3

Idag blir det nog birsta med cherie för att köpa de sista julklapparna:) Sällan att jag är ute i sista stunden. Och inte har några pengar.

Nu måste jag träna, har blivit alldeles för lite av den varan den sista veckan. Känner på mig att det kommer gå galant...


Tänndalen över nyår<3


jullov

Första dagen på lovet idag! Äntligen säger jag bara, ska bli så skönt att ta igen sig. Har spenderat dagen med att julstäda faktiskt, känns lite symboliskt att få städa undan allt ett tag och få lite ordning omkring sig.

Eh okej... Typ första gången jag är positiv när det gäller städning.. Lov har en konstig inverkan på mig...

Nåväl. Ikväll blir det middag med päronen och några vänner till dem, och i övrigt bara slappning. Ska kanske slå in lite julklappar också:) Imorrn kanske vi ska tjyva och sätta upp granen!:) Eftersom vi ska åka till fjällen direkt efter jul kommer vi ju inte få njuta av den så mycket så jag föreslog att vi skulle sätta upp den imorrn istället för den 23:e som egentligen är traditionsenligt. Förslaget gillades dock inte av en lite mer konservativ medlem av familjen, men jag tror nog att personen i fråga kan övertalas.

Har fortfarande inte köpt julklappar till syskonen mina. Har nästan inga pengar kvar och igår kostade det lite mer än vad jag trodde. Vad kan man köpa för fint och användbart till två tjejer 17 och 19 år för 50 spänn?:S


relief

Känns som ett ton med vikt lyfts av mina axlar. Äntligen är svenskaprovet avklarat. Kände mig i alla fall liiiite mer redo för provet idag än i lördags eftersom jag kunde spendera gårdagen fokuserandes på det. Betyder dock inte att det gick bra, men det har jag gott om tid att oroa mig för senare. Hann dessutom helt göra färdigt engelskauppsatsen igår som ska lämnas in imorrn vilket betyder att jag inte har någon större tidspress på något plugg just nu. Går inte att förklara lättnaden riktigt.

Och nu snöar det! Kan det bli bättre?:)


Happiness


pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg

Fyfan vilken dag. Vaknade halvåtta (första "sovmorgonen" på hur länge då?), åt frukost, gjorde mig i ordning och började sedan plugga. Förutom lunch, middag och en promenad har jag pluggat ihärdigt sedan dess. Nu är det helt tjockt i huvudet av information. Tror aldrig jag har spenderat så mycket tid på en dag med att plugga förut, och då har jag ändå pluggat en hel del i mina dar... Otroligt att jag kunde fokusera, men jag antar att det beror på angelägenheten i att hinna färdigt. Jag förstår inte hur jag kan ha så mycket att göra när det känns som jag pluggar varje dag? Uppsatsen är i alla fall i det närmaste klar nu, tänk att det skulle ta en hel jävla dag att färdigställa fanskapet. Den senaste timmen har ägnats åt inläsning av modernismen. Jag är så jävla körd. Det är prov på måndag, hur i helvete ska jag hinna plugga in allt tills dess? VART FÖRSVINNER MIN TID!? Jag förstår inte vad jag ska göra, det är ju omöjligt. Aldrig varit så oförberedd för ett prov förut, aldrig, och det skrämmer mig så jävla mycket.

Jag vet att jag svär jävligt mycket, det blir så när jag är frustrerad och less.


whether you like it or not

Ojojoj va lätt det är att glömma saker. Hade riktigt flow där ett tag och skrev typ varje dag och sen bara tomt. Men nu är jag här igen! Kul att jag kommer på att jag har en blogg då jag är som mest stressad, vill bara kunna skriva av mig allt då. Just nu är det en uppsats och ett prov som ligger vid mina fötter. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv för jag är så trött och orkeslös. Vill inte vill inte vill inte plugga!

Imorgon börjar dagen med lucia på skolan. Jag tycker det är en så mysig tradition, mycket minnen som väcks till liv. Och så ser jag fram emot att se lottis i kören!:D Idag på idrottsprovet hörde man kören öva lite och då blev jag lite nostalgisk och tänkte på mimertiden. Så här i efterhand kan jag ändå se tillbaka på körövningarna och le lite, även om det var en plåga då. Det är faktiskt mycket jag saknar från den tiden, då allt var en smula mindre seriöst. Jag vill inte bli vuxen. Jag vill bli arton, men inte vuxen. Jag vill vara flamsig, oansvarig och inte så jävla seriös. Skita i framtiden och leva i nuet. Men det funkar inte så.

RSS 2.0