back again

Hallå där. Kul att jag alltid kommer att tänka på att jag har en blogg när jag sitter och pluggar, allt för att undanfly arbete:)

Las Palmas var braaaaa! Vi hade galet bra väder och jag kommer framför allt komma ihåg dagen då vi var vid bandamakratern, så jäkla härligt. Om man bortser från äckliga män i 30-60 (!) års åldern som levde i nån slags sjuk sinnesvärld där de allvarligt trodde att vi skulle falla pladask för dem så var resan kanon. Fast jag antar att sliskmännen var rätt komiskt det också, bara lite störande:P Resan innehöll allt från museumbesök till strandpromenader. Sista dagen pressade vi för att bli bruna, men slutade med en helt annan färg (tomatröd). Nu väntar en massa jobb med reseguiden, men det ska väl bli liiiite kul det också;)

Hade första balettlektionen idag sedan typ mitten av december, och det kändes kan man ju säga.. Kunde inte träna då vi var i Las Palmas och sen har jag varit skitdålig på att stretcha under lovet och fram tills nu. Men nu drar det igång igen! Förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid att komma tillbaka in i rutinerna..
 


Vid Bandamakratern


Snart...

Imorgon åker vi. Jäklar vad nära det är nu. Kan inte bli annat än kul, det är säkert i alla fall! Las Palmas kan vänta sig tre riktigt taggade tjejer;) Är i det närmaste klar med packningen, och jag har i vanlig ordning tagit med mig alldeles för mycket, väskan är svintung. Men bättre med för mycket än för lite tycker jag:)

Har haft dålig uppdatering här på senaste, vilket kerstin så snällt har påpekat:) Värmen inomhus är tillbaka i alla fall:D men det tog sin lilla tid.. För övrigt var storasyster hemma i helgen, vi hade supermysigt! Kommer sakna henne förjävla mycket framöver, huvaligen.. Insåg inte riktigt förut hur mycket man kan sakna en person, it sucks.

Ne nu ska jag försöka tänka på hur kul vi ska ha i Las Palmas istället!! Blir alldeles för deppigt och snyftig annars ju! Vädret där borta ser helt okej ut, definitivt bättre än minusgrader som här;)

 

I morgen
13.01.2010

Lettskyet
20° Flau vind, 1 m/s fra sør

Lettskyet. Flau vind, 1 m/s fra sør. 0 mm nedbør i døgnet.

Torsdag
14.01.2010

Delvis skyet
19° Svak vind, 3 m/s fra nord-nordøst

Delvis skyet. Svak vind, 3 m/s fra nord-nordøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Fredag
15.01.2010

Skyet
20° Svak vind, 3 m/s fra øst

Skyet. Svak vind, 3 m/s fra øst. 0 mm nedbør i døgnet.

Lørdag
16.01.2010

Klarvær
20° Svak vind, 3 m/s fra sørøst

Klarvær. Svak vind, 3 m/s fra sørøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Søndag
17.01.2010

Klarvær
22° Laber bris, 6 m/s fra sør

Klarvær. Laber bris, 6 m/s fra sør. 0 mm nedbør i døgnet.

Mandag
18.01.2010

Delvis skyet
21° Svak vind, 3 m/s fra sør

Delvis skyet. Svak vind, 3 m/s fra sør. 0 mm nedbør i døgnet.

Tirsdag
19.01.2010

Skyet
20° Svak vind, 3 m/s fra nordøst

Skyet. Svak vind, 3 m/s fra nordøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Onsdag
20.01.2010

Delvis skyet
18° Svak vind, 3 m/s fra øst-nordøst

Delvis skyet. Svak vind, 3 m/s fra øst-nordøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Torsdag
21.01.2010

Klarvær
19° Svak vind, 3 m/s fra nordøst

Klarvær. Svak vind, 3 m/s fra nordøst. 0 mm nedbør i døgnet.




vi fryser ihjäl, det är så kallt

Brrrrrrrrrrrrrrrr! Så. Kallt! Pannjäveln har stannat här hemma så man vaknade upp till 13,5 grader inomhus, kändes jättemysigt. Satt och huttrade hela förmiddagen i sällskap med en uppsats som jag ska kommentera och kritisera på engelskan. Måste göra färdigt den väldigt snart. Kan inte fatta att lovet redan lider mot sitt slut, alldeles för kort har det varit. Men på torsdag är det bara att infinna sig i skvaderns lokaler återigen..

Var ner på stan idag eftersom vi skulle växla pengar. Trodde jag skulle frysa fast på vägen ner. Låt oss säga att vägen upp inte heller var så rolig... Men det känns ändå bra att ha kryssat för en av sakerna man måste göra innan las palmas:)

Nu ska jag återgå till plugg, uschuschusch. Blir svårt att komma in i rytmen igen. Vet inte ens om jag vill det.

2010

Tänka sig att det är ett nytt år. 2010. Känns som ett bra år, har några milstolpar som ska klaras av (bland annat 18årsdagen och studenten):) Dessutom åker malin, camilla och jag till las palmas snart, vääääldigt snart! Måste växla pengar och en massa annat innan vi åker, börjar bli brådis nu:P

Nyår var fint:) Gomiddag i bästa vänners sällskap kan ju inte bli fel liksom! Vi hade middagsunderhållning, sjöng singstar och hade fina fyrverkerier:) Lyckad kväll helt enkelt!



Arnnästet

Gott

Min nyårsklänning:)

Middagslek


RSS 2.0