new stuff

Senaste tiden har varit händelserik. Nytt jobb, nya lärdomar och nya upptäckter. Första jobbveckan var fylld med skräckblandad förtjusning. Klart man är nervös liksom, men det är också jättespännande och kul. Har haft riktigt roligt på introduktionen och även om det är mycket kvar att lära känns det som att man börjar förstå vad som väntar. Förväntansfull och glad är ord som beskriver rätt bra hur jag känner.


110210

Så extremt trött. Har precis vaknat efter en oplanerad tupplur på soffan. Satte mig ner med en bok efter middagen istället för att knappa på datorn eller titta på tv (för att känna mig lite mer intellektuell, u know). Om man ska tro den sida som låg öppen när jag vaknade hann jag skumma igenom 50 sidor innan ögonen gav upp. Om jag ska räkna på det skulle jag uppskatta att jag sovit en dryg timme. Känner mig ändå som en påse nötter. Kan bero på att jag hade tråkigaste dagen på jobbet på länge. Vi skulle stämma av checkräkningskontot på eftermiddagen och det blev en jävla massa strul, tog drygt tre timmar för att stämma av en månad. Sinnessjukt.

Nu är det friends tror jag. Tar uppenbarligen igen dator- och tv-tiden jag missade på grund av boken.


saknad

Hemma i flickrummet. Har haft en fantastisk helg i Uppsala med systeryster. Önskar att jag kunde stannat längre. Vi gjorde de mest vardagliga sakerna - gick på stan, fikade, städade (!) och liknande, men ändå var det så himla härligt. Allt kändes som att det var i sin ordning, allt föll liksom på plats. Nu känns det nästan värre än innan jag åkte. Känslan av vemod är extra påtaglig. Saknar henne så det värker.

in a good mood

Jag befinner mig just nu i mitt eget rum. Det känns lite annorlunda och nytt eftersom jag aldrig sitter vid datorn här annars. Detta beror på att mitt skrivbord, fram till ungefär en timme sedan, var belamrat med parfymflaskor. Men nu står de istället längst upp på skrivbordet där jag hade foton förut. Och vad betyder det? Jo, jag har gjort slag i saken och skaffat mig fotoväggen jag skrev om igår. Det blev riktigt fint. Och dessutom har jag nu upptäckt att uppkopplingen här inne är så mycket bättre än i vardagsrummet, kung!

Snart ska jag börja laga mat. Imorrn bär det ju av till systeryster och hon hade tydligen inte någonting hemma eller orken att handla mat så det fick helt enkelt bli så att jag tar med mig morgondagens middag. Efter matlagningen måste jag packa. Imorgon blir det till att jobba innan tåget går till uppsalat så det kommer att bli stressigt.

Men det gör inget idag. För jag har fått sjukt goda nyheter och känner mig som herren på täppan för tillfället. Ikväll ska det firas med en god middag och sedan ska jag ta ett varmt bad och bara njuta.


happy thoughts

Idag har jag städat. Börjar bli lite utav min grej märker jag. Men jag gjorde det mest för att jag ville rusta upp mitt rum lite. Nya gardiner och nya lakan har jag nu. Plus att jag tog ner några tavlor och bytte ut dem mot några inramade foton från det förflutna. Funderar på att göra en fotovägg, tror det skulle bli fint. Det är mysigt att se tillbaka på tider som har varit ibland. Speciellt på foton från gamla fotoalbum då i princip alla bilder är tagna vid ett lyckligt tillfälle. Det är sånt jag vill somna till - minnen av lyckliga stunder.


i said brrrr

Jag fryser. Som vanligt här hemma. Det enda rum jag kan vistas i utan filt är mitt eget. Där är det alltid varmt av någon anledning, det är som att huset känner av att jag är den mest frusna varelse som finns och därför ger det lite extra värme och kärlek. Tack huset, det är väldigt uppskattat.

Idag höll jag ställningar på jobbet. Ensam vid datorn dikterade jag. Om man bortser från de gånger jag lutade mig över skrivbordet och frågade pappa om jag gjorde rätt. Men vadå, alla vill väl ha bekräftelse då och då.


RSS 2.0