we keep running from the pain

..och så var man hemma igen! Mysvecka vi haft i gotland, varmt som bara den!! Vi har typ lega på stranden och glassat varje dag. Sovit har man knappt gjort alls. Kom hem halv fyra i morse och var helt död, men det är som min kära syster sa: Sova kan du göra när du är hemma!

Kommer väl bättre uppdatering sen, just nu orkar jag inte..

you got me begging you for mercy

En vecka i Estocolmo och det har varit fantastico:) Vi har solat, badat, shoppat un poco, och nästan blåst bort! Det har varit sol varje dag men som sagt blåst så det har tyvärr inte varit stekande värme. Men vi klarade oss ändå och jag och lotta har badat så djävulskt mycket:D Och så har vi spelat kort i massor!! Och för att inte tala om singstar. Lottis och jag gjorde vårat bästa för att slå storasystrarna och har haft lite lagom ont i halsen nåra dar, men det har inte hindrat oss från att spela ännu mer:D

Imorrn bär det iväg till gotland, wiiiiiiie!:D Jag har dock lite problem med packningen, jag vill ta åtminstone dubbelt av vad jag packat nu men det går inte för då kommer jag måste släpa resväskan överallt och det har jag ingen större lust med.. Men jag ska försöka skala av det lite så jag får ner allt i en bag. Menmen, jag ska försöka att inte tänka på det så mycket nu utan istället hur roligt vi kommer att ha!  

almost..

Typiskt.. Jag var nästan klar med min packning när jag gick in till malins rum för att titta hur det gick för henne. När jag kom in hade hon bara spritt ut lite saker på sängen. Min följdfråga blev ju såklart hur mycket hon hade kvar och innerst inne skrattade jag eftersom jag en endaste gång skulle bli klar först. Tji fick jag eftersom hon sa att hon i princip var färdig, det var allt hon skulle ha med sig! Så nu känner jag att jag måste packa om, vilket kommer ta en evinnerlig tid, men jag vill ju inte komma med en baouta-väska då hon tar en liten nätt plastpåse (okej, kanske inte en plastpåse..).

Just nu sitter jag och väntar på frukost. När jag vaknade fanns det ingenting kvar i huset, inga mackor, inga flingor, ingen youghurt. Men nu har pappsen åkt iväg för att köpa flingor och mjölk till mig, tack och lov:) Haha, liiiiite bortskämd jag är när han åker och handlar till mig. Till mitt försvar kan jag säga att det faktiskt spöregnar vilket gör det eländigt att endera gå eller ta moppen. Tur att man har så snälla päron:)

Men nu hör jag hans bil, måste kila! bye

pack your bags, we're leaving

Nu har systrarna lämnat mig ensam hemma och åkt ut på ön för att roa sig. Jag kan inte följa med för jag har packning som jag måste ta itu med. Jag har bestämt mig för att packa i tid, för en gångs skull. Egentligen bestämde jag att jag skulle börja lite smått i måndags, men det gjorde jag inte. Så jag sköt upp det till tisdag, men då gjorde jag det inte heller. Igår tog jag däremot tag i sakerna, och skrev en halv packlista...Jag har verkligen ingen självdisciplin. Nä, idag måste jag verkligen se till att rafsa ihop sakerna, åtminstone hälften:) Mina saker måste vara sjukt organiserade för att jag ska få med mig dom. Men jag har ändå alltid den där gnagande känslan längst bak i huvudet av att jag har glömt nåt, vilket jag givetvis har varje gång. Men inte den här gången!! Jag ska ta med mig hela huset om det är vad som krävs för att lyckas!!

Min mobil fungerar igen!!! Mina kära far åkte till nån teliabutik för att fixa det och skrev abonnemanget på syrran istället som det faktiskt kunde skrivas på!! Tack och lov, jag är räddad. Men tack i alla fall Viktoria för erbjudandet av att låna din mobil på gotland, en sann vän!!:D
Jag har nu en av pappas snygga mobiler eftersom kortet inte fungerar till min gamla mobil (den är operatörslåst). Men den nya mobilen är snygg så det är lugnt;) Min gamla känns inte riktigt som ett avslutat kapitel än dock, jag har ju bara haft den i ett år eller nåt och dessutom är den väldans bra så jag måste se till att låsa upp den på nåt sätt..

Nu ska jag packa!!!

grr... morrr.... spott... fräs...!!!!

Ibland undrar jag vad vissa dioter som jobbar på telefonbolagen lider av.. Min far har tydligen bytt mitt abonemang till något som skulle vara bättre för ungefär två veckor sedan. Detta gjorde han via telefon där personen han pratade med gav honom information om det här nya abonemanget. Allt var frid och fröjd, Frida skulle få sitt nya sim-kort inom två veckor, ungefär vid samma tidpunkt som det gamla sim-kortet skulle inaktiveras. Dagarna gick och till slut var man framme vid dagen d. Till sin stora olycka fann Frida att hennes sim-kort hade inaktiverats men hon hade fortfarande inte fått något nytt, vilket betydde att hon inte kunde använda sin mobil. Fadern ringde genast till telefonbolaget i fråga för att höra efter vad i #¤%# som stod på. Tydligen så var det någonting som inte fungerat och telefonbolaget hade inte informerat om det lilla faktum att abonemanget inte kunde skrivas på varken fadern eller Frida. Dom slet sitt hår men bestämde sig till slut för ett annat abonemang. Sorgligt nog kommer inte sim-kortet förrän om två veckor, och det är just dom här två veckorna som Frida behöver sin telefon som mest eftersom hon ska åka till både Stockholm och Gotland, men var gång hon kollar på sin lilla nalle står det en fin liten text längst upp: "sim inaktivt". Jag frågar än en gång, VAD LIDER NI AV!?!?! 

Åh, behöver jag nämna att dagen inte har varit den bästa?

and that's how it is

Huvvaligen vilket väder, det måste sluta regna nu. Jag hade gärna gått på gatufesten igår om det inte vore för vädret, och för det faktum att min plånbok inte skulle klarat av sådana utgifter.. Var i alla fall där i fredags, mycket trevligt var det. Vi började med att äta i ett av tälten tillsammans med fam. Karlsson. Därefter gick vi för att titta på vincent, han är verkligen duktig. Synd bara att det var så lite publik, annars hade det säkert vart ännu bättre. Senare på kvällen gick vi faktiskt förbi honom och först efteråt kom jag på att man borde frågat om man fick ta kort med han, supermiss. Nåväl, life goes on..  Efter ett tag gick jag, lotta, jenny och malin upp i ett av husen (det gäller att ha kontakter;) och tittade på mando diao från balkongen, vilket var jättemysigt:) Sen gick vi ner för att se the ark på nära håll och höll på att bli mosade. Efter ett tag gav vi upp och ställde oss lite längre bak, men det var lika bra där, dom är alltid så bra live:)

Idag har jag målat lite möbler för att få tillskott i plånboken, vet inte hur det blir med det dock. Man ska alltid prata om villkoren innan man börjar jobba och det glömmer jag alltid bort. Slutar väl med att jag får nån tia..

Nu äre bara en vecka kvar tills vi åker till stockholms skärgård och spenderar sju härliga dagar där:) Åh, vad jag längtar. Dessförinnan ska jag dock till tandläkaren och laga ett hål! Men det är ändå ganska skönt att det äntligen blir av, har nämligen haft problem med den tanden sen jag var elva (!) och först nu väljer dom att göra något åt det. Menmen, efter stockholm blir det till att sova en natt i sundsvall och sen äre tidig uppgång för att hinna med bussen till nynäshamn och sen ta färjan till gotland! Tre dar på fårö och tre dagar i visby med girlsen, kommer bli svinroligt!!:D 
 


another stop sign

Äntligen är sommarn tillbaka, jag började undra vart den tagit vägen. Igår var jag på alnö tillsammans med pottan och jennsan, mycket trevligt. Vi solade, solade, solade, och badade lite i det iskalla vattnet. Vi gick aldrig till tranviken, men det såg ut som det var massor av folk där. Hade gärna gått dit men det var ingen annan som ville hänka..:/ Menmen, halva sommarn är ju kvar, right?:)

Idag har det var minst lika fint väder och dagen har tillbringats ute. Jag har återigen solat, inte för att min kropp tar åt sig så mycket färg, men det är fortfarande skönt. Ikväll blir det gatufesten och the ark, ojojoj vad roligt det kommer bli!!:D

Solig dag på tranviken, anonym och frida pratar
Frida: Har du stulit handduken?
Anonym: Stjält menar du väl? (allvarligt)

En ganska lång, pinsam tystnad följer där man försöker avgöra om anonym skämtar eller inte. Efter frågvisa blickar mot anonym inser hon sitt misstag, ler försiktigt och säger: Eller?
Skratt följer.

photos

Nu var det några dagar sen jag uppdaterade, ovanligt för mig! Men jag tänkte kompensera nu genom att lägga in massa bilder som jag tagit idag i sommarvädret:) Jag hade tänkt finslipa dom lite men kamerasladden är helt fucked-up så jag orkar inte. Nåväl, here they come;)

















RSS 2.0