i mitt vinterland

Så nu sitter man här i stugan och myser:) Blev att jag åkte i alla fall, och till råga på allt tog jag en dag ledigt från skolan!:O Eftersom vi ändå inte hade några riktiga lektioner idag utan sp-dag kände jag att vi lika gärna kunde åka tidigare och njuta av en till dag här uppe:)

Idag blev det slalom på förmiddagen. Var lite hårt och knöligt i backarna men det känns skönt att ha tagit premiäråken för säsongen:) På eftermiddan åkte jag längd trots att jag egentligen inte tycker om det, men det var helt okej faktiskt. Har faktiskt börjat åkt mer längd på sista tiden, konstig tjej..

Väl hemma i stugan blev det lite läsning om fanatism och sedan bad och bastu, skööönt:) Efter lite tv-tittande känner jag mig nu ganska trött men ska i varje fall försöka läsa lite mer innan jag slocknar. Hej så länge 

att åka eller icke åka, det är frågan

Idag fick man sig sannerligen en trevlig överraskning! Fick nämligen reda på att man bara behöver skriva en av de fyra frågorna på samhälle, och man får välja! Tur att jag bara hunnit börja på en fråga och inte som Malin redan gjort tre;) Nu slipper jag i alla fall frågan jag börjat på, don't like it.

Men vädret är då ingen kul överraskning.. Förstå vad mycket snö vi hade haft om temperaturen hade vart normal! Det är snart december och det spöregnar, deprimerande..

Jag funderar på att följa med pappsen till fjällen i helgen och faktiskt få uppleva lite snö i alla fall. Har dock skitmycket att göra fortfarande så jag är lite osäker. Men vafan, det skulle ändå vara värt det, fjällen är det bästa stället man kan tänka sig då man behöver stressa av. Lite konstigt för det är alltid högt tempo där med olika aktiviteter, men jag antar att det beror på att man inte tänker så mycket på vad som komma skall. Jag tror ändå att jag tänker åka, jag längtar nå så djävulskt efter att åka slalom! Jo.. Jag åker nog.. Tror jag...


gäsp

Huvaligen vad trött jag är. Allt går så himla fort. Fick visserligen talet på engelskan ur vägen idag, men jag känner mig fortfarande lite ambivalent, blir aldrig riktigt nöjd. Nåväl.. På eftermiddan fick vi nya uppgiften på religionen: seminarium på fanatism. Intressant ämne men ändå jobbigt. Skulle sätta mig ner och se på några av de dokumentärer vi fått rekommenderade idag men det gick inte så bra.. Så jäkla trött att jag slocknade under andra. Och då ska man komma ihåg att jag satt i skräddarställning upprätt, ganska bra mått på hur slutkörd jag är just nu..

Har nyss lagat mat och nu tänkte jag ta mig en prommis. Förhoppningsvis följer systeryster med så man kan prata av sig lite, välbehövligt just nu. Därefter blir det läsning om fanatism och sedan ska jag äntligen sova.


heavy

Tung dag. Eller ja, inte tyngre än någon dag egentligen.. Alla dagar är tunga nuförtiden. Orkar inte gå in på detaljer varför, blir för personligt.

Har försökt plugga samhälle idag på eftermiddan men det är en jävla skituppgift. Jag orkar fan inte analysera mer nu, det är bara uppgift efter uppgift efter uppgift, också kommer det massa prov och jävelskap, NÄR TAR DET SLUT?!

Det enda positiva jag kan komma på med idag var när jag var på väg hem från dansen och det var alldeles mörkt ute. All julbelysning var tänd i stan och jag var alldeles ensam, hur mysigt som helst. Men det var en flyktig lycka och just nu känner jag mig bara irriterad på allt.

Nu ska jag duscha och sen krypa in under täcket och gömma mig från omvärlden..

ta mig tillbaka


ta mig tillbaka


fan

Så. Jävla. Arg. Just. Nu. Religionsprovet gick om möjligt sämre än väntat. Satt hela tiden vi fick men kände ändå inte att jag var färdig när jag gick därifrån. Så jävla irriterande när man pluggat som en jävla galning.

Nä det här går inte. Snart ska jag, lottis och sanna åka iväg och äta och sedan blir det bio: new moon! Jag måste börja peppa nu för det här ska banne mig bli en riktigt bra kväll:) Kan ju egentligen inte gå fel om man först ska äta på restaurang och sedan se new moon? Och dessutom med riktigt bra sällskap:D Tänker inte vara den som är den, ikväll ska vi ha kul!!

panik

Okej, jag börjar få panik. Jag MÅSTE bli klar med idrotten snarast och jag har fortfarande mer än hälften kvar. Det här är inte bra, inte bra alls. Jag tänkte skriva mitt tal som jag ska ha på engelskan först eftersom det ska handla om hälsa, då får jag ju lite kött på benen liksom innan jag börjar vilket kan vara hjälpsamt, men det går skitsegt.

Jag har i alla fall lyckats läsa lite religion idag, men långt ifrån tillräckligt. Shitshitshit. Så nu kommer den. Paniken.



sicko

På grund av sjukdom har jag inte skrivit på ett tag men nu är det dags att återigen slänga in ett inlägg. Jag har spenderat nästan hela veckan nerbäddad eftersom jag, som nämnt, är sjuk. Hög feber och ont på ställen jag inte ens visste existerade skulle kunna sammanfatta veckan ganska bra. Extremt tråkigt var det och totalt onödigt. Gick till skolan på onsdagen för att göra samhälleprovet som gick uruselt och sedan följde torsdagen med engelskaseminarium och samma resultat, tror jag i alla fall. Igår började jag äntligen känna mig mänsklig igen men nu badar jag istället i plugg. Struntade dock i det idag för att istället gå på stan med lottis, såååå mycket roligare:D Vi kikade runt lite i affärer och satte oss sedan och drack the på coffee house, väldigt mysigt var det:)

Tog för övrigt svinis-sprutan igår. Förvånansvärt smärtfritt måste jag säga, nålen kändes inte ens! Fast senare under dagen började dock armen göra ganska ont, vilket tydligen är ganska vanligt. Jag är faktiskt fortfarande lite öm. Konstigt.

Nu sitter jag och försöker dra ut på tiden så att jag inte ska behöva börja plugga. Jag inser dock att det här massmordet av tid som jag har satt igång inte kommer att hålla i längden. Nej, nu är det nog, dags att pluuuuggaaaaaaa! 

datorjävel

Så var snön borta och istället gjorde regnet entré... igen.. Men nog om väder och mer om min dator! Jag har fått äran att ärva den bärbara datorn som användes av hela familjen förut, men vi kommer inte så bra överens. Den ska hela tiden göra uppdateringar och efter den gjort uppdateringar (som ibland tar upp till 1 timme!!!) så återställer den alla ändringar den gjort eftersom "uppdateringarna inte gjordes korrekt". Det är fantastiskt kul när man ska sätta sig ner och plugga och måste vänta hur länge som helst på att datorhelvetet över huvud taget ska starta. Jag blir SÅ glad.

Nu har jag i varje fall fått igång fanskapet och ska påbörja pluggandet. Först blir det avvikelser och brott, därefter religion och om jag hinner engelska. Dagen är räddad. tjingeling


snowfall

Den första snön har fallit . Eller ja, jag antar att det är första snön, det snöade väl inte nåt under lovet? Nåväl, mysigt kändes det i varje fall när jag klev upp i morse, tittade ut genom fönstret och såg den snötäckta marken:) Vill åka till tänndalen nu nu NU! Men den största anledningen till att jag blir glad i hjärtat av snön är jullkänslan. Alla minnen från när man var liten kommer fram igen. Det bästa är när alla börjar julpynta, alla ljusslingor och julgranar, och julmusiken! Nä nu blir jag alldeles för nostalgisk, det är trots allt ett tag kvar tills dess. Men i min väntan sitter jag faktiskt här med tända ljus och pluggar, tittar ut genom fönstret då och då för att beundra snön. Känner mig ovanligt positiv. Julmusiken tänker jag dock inte korka upp än, det skulle vara att fuska. Den blir speciell eftersom det bara är en viss tid på året som man får lyssna på den. Jag kan bli galen när folk går och nynnar på julmusik i mitten av sommaren (som en viss storasyster) och totalt berövar den sin charm. Men snart, mycket snart, ska den få göra de tända ljusen sällskap:)

Just nu är jag glad för snön, men snart kommer jag nog ändra mig och tycka att det försvårar allt. Men skit i det, nu ska jag njuta.  

hemma suck...

eeeh... hehehe... justde.. bloggen...

Thailand var fantastiskt, som vanligt bör väl tilläggas;) Första dagarna var lite regniga men mot slutet ordnade det upp sig! Sol, bad, delfiner, shopping, snorkling, vackra platser, intressanta restauranger, tidiga morgnar med simning, läsning och massa annat hanns med, hur kul som helst hade vi! De tre gångerna jag varit i Ban Phe har jag aldrig velat åka hem och det var inget annorlunda den här gången, känns som mitt andra hem, I love it. Börjar nästan gråta när jag tänker på att det typ är minst ett år kvar tills man kommer dit igen, OM jag kommer dit igen! (pepparpeppar ta i trä) Nåväl, jag antar att det är bra att ha nåt att se fram emot, men just nu känns det väldans tungt. Bilder hade jag i varje fall tänkt att ladda upp några, men de är inte inlagda på datorn än så håll ut;)

Nu är man i varje fall tillbaka i den vanliga trista gråa vardagen, med en riktigt rolig jetlag dessutom, vaknade bland annat klockan 2,3,4 och 5 i natt, sen gav jag upp... Skolan har fullt tempo som vanligt. Jag tror dock att jag har blivit bättre på att hantera stress för jag har verkligen mycket att göra nu och är trots det inte hispig. Men jag antar att det kommer när det sjunkt in lite mer... Hade i varje fall första lektionen på Religion B idag. Låt oss säga att det verkar som att det kommer bli en tämligen... intensiv kurs.

Nu ska jag väl plugga.. tjingeling

RSS 2.0