time flies

Tiden går så jäkla fort. Inte när jag är på jobbet, då tror jag till och med att den stannar då och då, men när jag är hemma då flyger den fan iväg. Hinner bara komma hem så är det läggdags känns det som. Vaknar som en zombie för att jag är uppe sent varje kväll och gör matlådor och gud vet vad. Men nu är det slut på niotimmarsjobb-dagarna i alla fall.

Imorrn är det nyårsafton och halva Sundsvall har gett sig av till fjälls. Men inte jag, för jag ska jobba. Kul. Som tur är har jag världens bästa flickor hemma som jag ska bju på finmiddag. Kan inte tänka mig en bättre avslutning på en tuff vecka.

Blir nog skoj

Sitter här med naglellack som måste torka. Jag hatar att vänta och därför får jag alltid avtryck på fingrarna, men så har nagellacksmästaren Viktoria tipsat mig om att sitta vid datorn under torktiden. Så varför inte skriva ett blogginlägg tänkte jag då, måste vara den ultimata nagellackstorkaraktiviteten. Only time will tell..

Julafton var mysig. Lilla Thea blev jätterädd för tomten men efter några julklappar blev hon lite mer vänligt inställd, även om kramen hon gav honom var med största misstänksamhet. Gojäntan. På kvällen blev det en massa sällskapsspel och det var längesen jag skrattade så mycket, härligthärligt.

Ikväll står hemvändarfesten på schemat. Blir nog skoj. 

Dan före dopparedan

Gårdagen bjöd på utgång. En lugn en, eftersom jag skulle jobba idag. Till stängning till och med var det tänkt men jag slapp! Skönt faktiskt för jag trodde att jag skulle frysa ihjäl. Hatar att butiken ligger precis vid ingången, kan inte varit mer än 14 grader där inne idag. Tidigt avslut betydde tid för mig att köpa sista julklapparna men jag ville verkligen inte ut till birsta och trängas. Allt har dock löst sig i alla fall som tur är, syrran skicka ett sms att hon hitta sin önskning och köpte den till sig själv så behöver jag bara pynta för 'en! Lagom tråkigt, men är man lat så är man.

Nu var det ju meningen att man skulle se film med familjen men eftersom ingen av oss är tekniskt lagd (eller duktig på att leta) blidde det inget. Uppesittarkväll utan någonting att göra. Eller ja, det är ju inte helt sant med tanke på hur mitt rum ser ut. Fast att städa just nu känns ju inte särskilt lockande.. Nåväl, duty calls. Tjingeling.


bloggmästaren

Fick väldigt plötslig blogglust. Men jag vet inte vad jag ska skriva om. Kan ju börja med en uppdatering om vart jag befinner mig i livet just nu.

Efter studenten väntade arbetslöshet vilket var så oerhört frustrerande. Blev som tur var en resa till Thailand (som tidigare nämnt) för att bryta den trista vardagen av jobbletande. Kom hem utvilad och redo för rond två. Jobbar nu på en smyckesbutik och ska göra det hela december, sedan blir det bokföring och fakturering på lacken eftersom det blir ont om folk där. Därefter: no idea. Förhoppningsvis hittar jag det bästa jobbet i världen. Inga höga förväntningar alls liksom.

Annars då? Jovars, synd att klaga. Snart julafton jueee. Har köpt många julklappar, kan bocka av mormor&mårtens, farmor&kjells, carina&ulfs, camilla&jörgens, fredrik&jennys, emmas, elins, theas, leons, halva lottas och malins. Bara Sannas, pappas och mammas kvar. Inte de lättaste precis... Måste snarast ge mig ut på serious gift-shopping.

Nu måste jag verkligen sova. Jobb imorrn. Börjar bli van nästan.

RSS 2.0