i'm meeeelting!

Jag smäääälteeeer! Shit va varmt det är. Härliga tider strålande tider!:) Har varit ute i princip hela dan idag, vilket också har lett till att jag är härligt röd lite här och var..:P Men det är smällar man får ta! Har hunnit med lite sektplugg också, boring...

Mors dag äre ju idag så vi uppvaktade morsan med blommor och paket. Jag och malin gick och plockade mammas favoritblommor i morse, styvmorsviol och liljekonvaljer, och sjöng en liten serenad till vår kära mor:D Och så fick hon en bok av alla systrar, skönhetsbibeln, med en massa skönhetstips. Sen har vi även varit till både mormor och farmor och hjälpt mor och far att gratta sina mammor :)

Hoppas att det är lika fint väder imorrn, det har verkligen varit jättehärligt idag! Får gärna vara såhär resten av sommarn! :D

hämndlysten man med polisonger

Gomorron! Eftersom vi inte har så mycket att göra i skolan nu sov jag faktiskt ut i morse, kommer inte ihåg senaste gången det hände vilket är... lite sorgligt.

Igår följde jag med Sanna på bio, vi såg wolverine. Jag har inte sett någon av de andra filmerna men som tur är var det här typ den första egentligen, som handlade om wolverines liv innan x-men drog igång. Enda anledningen till att jag följde med var väl egentligen att Hugh Jackman är med i den:P Charmigare människa får man leta efter! Han är över 40, har polisonger i filmen och spenderar största delen av tiden i filmen med att se riktigt hämndlysten ut och ändå är han snygg, då gör man det bra! Sen skadar det ju inte att han är ganska muskulös..;) Filmen var i alla fall bra!:)

Nej nu tänker jag inte sitta här inne och ruttna längre, det är ju finväder!!:D



solen drar i mig

Återigen en kort dag i skolan, vad är det som pågår? Känner att jag kommer helt ur fas, och det är farligt så här i slutspurten. Hade bara storsamling idag eftersom vi av någon anledning inte skulle ha mentors. Nu när vi för en gångs skull behöver prata om någonting viktigt (treornas studentvagn som vi ska "pynta") så behöver vi inte ha mentors, weird.. Menmen, har i alla fall jobbat lite inför seminariet nu på eftermiddagen men jag har mestadels "skolkat" eftersom det börjar bli så jäkla tjatigt. Dessutom är det fint väder idag så det är det svårt att hålla sig inne!

I want to start livin' my life
before I get much older...

Ett jävla år...

Kort dag i skolan idag, bara svenska på morgonen. Som sagt är jag färdig med utredningen (wihooo!) så jag pluggade lite religion istället.  Därefter gick jag och majlin ner på stan och leta morsdagpresent, och vi hitta en också:) Men jag tänker inte skriva vad utifall att mor min skulle vara här och snoka som vanligt :P (hihi hej mamma!) Vi träffa i alla fall kerstin, vickan och sussie nere på stan och tittade på mösspåtagningen och jag kan väl erkänna att jag är liiiiiiiite avis. Tur att jag började skolan ett år tidigare i alla fall, jag hade aldrig klarat av två års väntan från nu. 
 

Bara ett år kvar... 

nu grönskar det...

Avklarat idag:

  • Matteprov kap 3-4
  • Skrivuppgift i NkB

Låter kanske inte som mycket, men det är faktiskt jäkligt skönt att ha det gjort. Nu behöver jag inte oroa mig för matte C längre, eftersom det där var sista provet i kursen! ...så länge jag inte behöver komplettera, men jag hoppas att jag klarar mig från det:) 

Idag är det 17 ynka dagar kvar till sommarlovet, och som jag längtar! Ska bli så skönt att slippa stressa över skolan i 10 ljuvliga veckor. Det finns så himla mycket jag vill göra i sommar! Gå på festival, fjällvandra, sola, bada, hälsa på i ume, va på stranden och spela volleyboll, vara i stugan etc etc... Hoppas nåt av det blir av i alla fall! Men fjällvandra är i alla fall ett måste, bland det bästa som finns. Gör gärna en favorit i repris till helags och upp på toppen, eller ekorrpasset :) åh vad jag längtar..

...och så vill jag, precis som kerstin, bli brun NU

Okej.. Bilden förlorar lite sin effekt eftersom
Kerstin och Elin är så mycket brunare...


 


Religion är en barnslig fixering vid en kosmisk nallebjörn

Dagen har ungefär varit gårdagens motsats. Var på skolan 8 och började plugga. Med undantag från en liten lunchrast på typ 20 min har jag pluggat sen dess till typ.. nu. Kort sagt inte drömdagen precis. Att läsa om sekter börjar dessutom bli riktigt jobbigt, alla mindcontrol och skit det står om.. Jag vet att man inte ska dra alla över en kam, men vissa sektanhängare kan ju inte vara vid sina sinnes fulla bruk. Dom är så hängivna sin tro att dom kan göra i princip vad som helst. Nej, religion över huvud taget tycker jag är människans knapphända försök att förklara allt som känns främmande och otryggt.  Att tuta i människor att det finns en Gud eller att vi alla kommer dömas på domedagen ä ju ba en massa humbug. Punkt.   



24-05-09

Vilken härlig dag! Sol, varmt och en lagom bris, helt perfekt. Jag och malin har tagit varje chans vi fått att gå ut och njuta av finvädret, även om det betydde att vi försummade skolarbetet något.. Men jag var faktiskt riktigt effektiv i morse innan det hade hunnit blivit lagom temperatur ute och gjorde färdigt första utkastet av utredningen av sekter! Känns riktigt skönt, bara lite finslipning kvar vilket betyder att större delen av lektionerna vi har kvar att jobba med den på kan ägnas åt annat arbete:) Trots upprepade försök att bli sams är jag och matten dock fortfarande ovänner:( Frågan är om vi kommer hinna reda ut det tills provet..

Men nu ska vi inte vara negativa, nog om det! Som sagt har jag och syster varit ute så mycket det gått idag och gjort alltifrån promenerat till dansat afrikansk dans på studsmattan! Tänkte såklart på bloggen och tog lite bilder;) inte på den afrikanska dansen då, det är en syn man helst vill slippa...



Bildfunktionen krånglar lite så det blir bara två!


Dagen och lista

Dagen började fint med närmare 10 tryck på snoozeknappen.. Men jag var ändå uppe i någorlunda tid med tanke på att det är lördag :) Började i varje fall med matten, boooring. Men vi har matteprov nu på tisdag så a girl has gotta' do what a girl has gotta' do. Avgörande prov faktiskt eftersom det är sista innan kursen är slut, så lite press känner man ju. 

Men matte och jag är inte precis en match made in heaven så jag blev sur och gick ut ett tag efter jag tragglat i typ en timma. Spelade lite fotboll och brännboll med malin :) För er som inte trodde det var möjligt kan jag meddela att brännboll på två personer fungerar alldeles utmärkt ;)

Sen börja det regna så vi gav upp. Nu måste jag försöka bli sams med matten...

Men först: en lista!:)

ALLMÄNT...
Namn: Frida
Piercingar: Nej, om man inte räknar hål i öronen
Tatueringar: Nope
Längd: 170-172 cm?
Skostorlek: 38
Hårfärg: Blond eller nåt:P
Är du kär i någon: Hmm.. tror inte det.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej inte för tillfället
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Ingen aning..
Vilket shampoo använder du: Just nu sunsilk
Vilken parfym använder du: Beror på humör men oftast Britney Spears- Midnight fantasy eller Escada - Incredible me
Vad är du rädd för: Kackerlackor! och insekter över huvud taget!
Gillar du att tvätta: Är väl inte så farligt, men inte favoritsysslan direkt
Gillar du Berg-och-Dalbana: JA! Hulken på Islands of Adventures är svårslagen! 

SENASTE...
Film du hyrde: Kommer inte ihåg, alltför längesen
Film du köpte: Samma
Låten du lyssnade på: Gloria - Mando Diao
Låten du hade på hjärnan: Pokerface - Lady GaGa
Låten du laddade ner: Så får man inte göra!
Personen du ringde: Malin
TV program du tittade på: Carina Berg flyttar in
Personen du tänkte på: Vet inte..

FAVORIT...
Mat: Olika..  
Låt: Går inte att välja
Sak att göra: Men samma
Sport: Det beror på vad som räknas som sport, dans?
Dryck: Vatten, alltid gott
Kläder: Myskläder, leggings och stor tröja
Film: Hmm.. Twilight?
Bil: Inte så intresserad av bilar..

ANTAL...
Gånger du varit kär: Too many...
Gånger ditt hjärta brustit: Vet ej... 
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen aning..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Men! Svåra frågor? Inte många gånger!
Ärr du har på kroppen: Ett vid lilltån, från att jag skar mig på en båtmotor:P
SENASTE...
Bok du läste: My Michael - Amoz Oz
Personen du fick mail av: Facebook XD
Personen du fick brev av: Pliktverket
Personen du fick sms av: Lisa :)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Tisdags

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Pluggat, spelat fotboll, brännboll...
Var det kul:  2 av 3 i varje fall
Hur tidigt stiger du upp: På vardagar runt 7, på helger 8-9 kanske
Gillar du att slåss: Beror på vem jag slåss mot ;)
Vad ska du göra ikväll: Inget planerat

Är du seriös: Har blivit det ja
Vad är du allergisk mot: Nada! Tror jag..
Var har du ont: I ryggen, sov dåligt...
Använder du hårspray: Ibland, oftast inte
Kan du stå på händer: Ja.. men inte länge:P
Favorit serie: Desperate Housewives, House eller Grey's Anatomy

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Fruktsocker
Gillar du ketchup: Jadå
Är du glad nu: Nej, för jag vet att matten väntar
Var du glad igår: När jag inte pluggade, ja:)
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Mamma jobbade på sjukhus förut
Vad dansar du till: Allt möjligt:)
Stockholm är: en stad jag skulle vilja besöka igen
Göteborg är: också en stad jag skulle vilja besöka igen
Kan du sjunga: Hm.. ja?
Mer värt än guld: Oj.. Mycket. Lycka, kärlek etc...
Spaghetti eller makaroner: Beror på
Ett land jag helst vill besöka: Italien eller Frankrike
Ska bli skoj: Sommarlov
Ska inte bli skoj: Matteprov
Sparar till: Studentpresent till storasyster
Väntar på: Sol!
Pålägg som gäller: Skinka :)
Dagens dryck: Vatten!

 

7 månader...

.... har det gått sen jag sist skrev här, om jag inte räknat helt galet. Det roliga är att jag fortfarande haft några tappra själar som läst bloggen! Ja roligt eller skrämmande, jag vet inte...:S Nåväl, vad har hänt sen sist? Få se... Jag har blivit blond! Eller ja, ljusare i varje fall:) Jag har också blivit ett år äldre, 17 år, vilket inte är så upphetsande alls eftersom alla kompisar fyller 18 det här året och får gå på krogen, ta körkort, betala sina egna räkningar... allt sånt där kul!:P I övrigt har det väl inte hänt så mycket... Tvåan på gymnasiet har visat sig vara riktigt jobbigt så jag pluggar minst lika mycket som förut:/ Men c'est la vie! Ska i varje fall försöka ta upp bloggandet nu igen så ni får höra om mina oerhört händelserika dagar, så läs och njut!:) Förhoppningsvis kommer det inte ta sju månader tills nästa gång det dimper ner ett inlägg här igen;) ses


RSS 2.0