running on the wrong track

hej. känns som jag har varit inne i nån slags dimma idag, verkligen helt borta.. weird.. är väl för att jag känner mig helt slutkörd förmodligen, vet inte riktigt vad jag gör längre. jag kunde inte hata skolan mer än vad jag gör nu, och framförallt spanskan. det är den sämsta kursen jag haft, verkligen den absolut sämsta. på mimer var det iaf inte så farligt, men nu är det verkligen piss. nåja, det är väl bara att härda.
hoppas att dagen blir bättre imorrn, i och för sig tror jag inte att den kan bli så mycket sämre... jag lever på hoppet:)


Allram vet hur man posar:)


 


gone in the blink of an eye

tjosan:) helgen har vart långt ifrån kanon. på lördagen var det öppet hus på skolan, vilket betydde att ALLA måste vara där, så jag var på skolan klockan elva på en lördag, tjohooo... jag kunde i alla fall glädja mej med att jag inte hade det värst, LS stod ute och frös medan dom skulle visa tält och grejer, ingår säkert i nåt friluftslivs-aktigt.
satt i alla fall och jobbade med spanska och matte, dock smet jag ifrån öppethus-dagen något tidigare, hade dans. vår lärare är något sträng, men det är samtidigt roligt, liten utmaning sådär:) efter det fick jag iaf skjuts hem med snäll-stina, som jag för övrigt fått skjuts med dit också, tacktacktack, du är en ängel:D men så vare ju självklart så att jag inte hade nån nyckel så jag blev tvungen att gå till skolan för att hämta den från min kära tvilling som lovade att hon skulle komma hem före mej så jag inte behövde oroa mig för att bli utelåst, då var hon långt ifrån min favorit, speciellt när hon inte var i våra rum så jag fick springa runt hela skolan och leta efter henne. fann henne dock till slut i aulan där hon och resten såg på när några ur ES spelade lite music, dom var verkligen grymma!
därefter gick jag i alla fall hem, för att få reda på att min andra syster skulle ha en liten filmkväll/fest. så jag gick och la mig och tittade på tv medan storasyster med kompisar hade roligt, kände mig något degig:P
idag har jag vart och kollat på innebandy, riktigt kul faktiskt, utklassning:D jag och kerstin tyckte dock att det var ganska svårt att hålla ögonen på spelet, det fanns, låt oss säga, ganska många distraktionsobjekt;)
blev lååååångt blogginlägg idag, mycket att skriva om. jaja, byee!

an angel reaching for the sky

tjenamos:) idag var det favoritkerstins<3 födelsedag, grattisgrattis! annars har vi börjat den nya perioden nu, nu har vi svenska, matte och spanska, inte direkt mina favoritämnen. Började med svenskan och spanskan idag. Svenskan var väl sådär, vi ska tydligen ha mycket muntligt och många prov, yesyesyes!(nonono!) självklart de jag är sämst på.. Spanskan var hemsk. Först skulle vi gå igenom några av de vanligaste frågorna, och jag har typ glömt allting, illailla. Hoppas det blir bättre nästa gång, annars så skulle jag bli tvungen att använda kerstins uttryck; tänk dig ett stup, och botten av de.
menmen, nu ska jag börja läsa den härligt tjocka boken som vi fick på svenskan idag, läääängtar. hejdååå!


Grattis Kerstin 17 år!


låtsas som det regnar

tjenis:) idag var det återläsningsdag, så det var nästan inte en käft på skolan. Jag var dock där kvart i nio som vanligt, pluggis som jag är:P jobbade med mina ideologier hela morgonen, det gick förvånansvärt bra. Hade inte alls nån lust att jobba men eftersom det inte fanns något att göra utöver läxor så gjorde jag dom ändå, har en känsla av att jag inte skulle gjort det på en vanlig skoldag.. Så nu är jag nästan färdig! Resten av dan har jag bara suttit hemma och pysslat, jag har fått nåt ryck så nu sitter jag och gör små dekorationer stup i kvarten, urkul:D
men nu ska jag fortsätta, jag har nämligen torkade apelsinskivor i ugnen som jag ska göra en fin ljusdekoration av:) byebye! 


no need for anything but music

helluuu:) idag var josefin sjuk, tjohooO! det låter hemskt när jag skriver det, men jag var glad för jag slapp diksussionen om kalla kriget:D i och för sig hade det varit ganska skönt att få den gjord..nåja..
vi hade sista engelska A lektionen idag, också ganska skönt, nu äre väl bara att sitta och hålla tummarna för ett mvg!;) annars har jag inte gjort så mycket idag, tänkte göra färdigt samhällsuppgiften som vi fick men jag har liksom inte orkat, men jag tänkte i alla fall börja på den ikväll, så att jag inte behöver stressa ihjäl mig dagen för inlämning, vilket har blivit ett vanligt förekommande fenomen för mig:/

inga problem

tänkte hoppa på trenden med blogg jag också, men som vanligt är jag sist ute;) nåja, vi får se hur det kommer gå att blogga, kommer säkert tröttna, men jag ska göra mitt bästa för att inte göra det:)

Basic
Vad heter du? Frida Björk.
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Linda.
Vilket stjärntecken är du? Vädur.
Vilken årgång är du? -92
Vart bor du? Sundsvall.
Vart skulle du vilja bo? Göteborg verkar himla najs.
Vilken skolklass? Första året på gymnasiet.
Vad vill du bli när du blir äldre? Jag har ingen aning!
Utseende
Hur lång är du? 1,68 kanske.
Hårfärg och frisyr? Mörkbrunt, frisyren varierar.
Ögonfärg? Blå.
Mest nöjd med? Ingen aning, ögonen kanske?
Minst nöjd med? Magen:/
Skostorlek? 38.
Favoriter
Film? Ice Age:D
Låt? Det går inte att välja, det finns för många bra.
Årstid? Sommaren!
Djur? En liten hårboll till katt:)
Färg? Röd.
Parfym? Finns för många att välja mellan, men jag gillar escada.
Tv-program? Friends! Desperate housewives, House.
Ämne i skolan? Just nu är det nog samhälle med Gezze:)
Ditt rum
Stort, litet eller mittemellan? Stort.
Vilken färg på tapeterna? Inga tapeter, men väggarna är vita.
Favoritmöbel i rummet? SÄNGEN!
Vad vill du ändra i ditt rum? En TV eller dator skulle ju inte sitta helt fel..

RSS 2.0