boulevard of broken dreams

Jaha, då var man hemma igen. Skitväder här, typiskt. Bilfärden hem gick fint, storasyster är en hejare på att köra bil:) GPSen har dock lurat oss X antal gånger både på vägen dit och hem. I och för sig kommer man väl rätt till slut, men det är knappast enklaste vägen den väljer. Men nu är vi i alla fall hemma och helskinnade så det är lugnt;)


now i'm drowning in my fears

Idag har jag tjockat i mig en massa gott, ojojoj vad ont jag har i magen nu. Menmen det är väl som dom säger: som man bäddar får man ligga. Jag måste nog säga till mormor att hon får sluta bjuda mig på en massa gott innan jag ser ut som en michelingubbe, jag är på god väg kan jag ju säga..

Idag var vi in till strömpilen eller vad det hette eftersom mårten behövde en cd-spelare. När vi kom dit såg jag vad jag trodde var en svinsnygg kille så jag försökte få storasysters uppmärksamhet mot honom så vi kunde sukta tillsammans. Hon var dock alldeles för seg och istället var det en annan kille som trodde att vi spanade in honom, lite pinsamt, men den bjuder vi på:P

Imorrn bär det av hemåt igen, lite sorgligt men samtidigt skönt, man blir liksom lite instängd här. Men jag slår vad om att jag kommer vilja åka hit igen så fort vi kommer hem, det är ju ändå så mysigt. Jag lovade mig själv att jag för en gångs skull skulle ta lite kort som jag kunde blicka tillbaka på men malin den slarvpellen har tappat bort kameran. Hon vet att hon hade med sig den men orkar inte leta fram den till mig, hygglo.. Nåväl, jag får väl klara mig utan och hoppas på att vi kommer spendera några dagar här nästa sommar också!


and the years go by so fast

Härliga umeå:) Jag är kär i det här huset! Varje morgon vaknar man till vågorna som slår mot stranden, finns det bättre? Och här sitter jag och tittar ut genom fönstret, vad ser jag? En vacker rosa-blå horisont, ett hav som inte ser ut att ha ett slut och en vattenslang som är strategiskt uppställd för att ekorrn inte ska ta fåglarnas mat nu igen!:) Aah, härliga umeå!

Idag har vi varit på stadens gator och torg. Jag har inhandlat en glitter eye-liner och nu har jag precis 20 kr kvar i plånkan, ajsanbajsan, så mycket pengar får jag inte göra av med. Tur för mig att jag har lite över på kontot, annars skulle jag ju snart var pank:/ Just ja, jag fick tag på lite godis på sega råttan också innan pengarna började ta slut, yum:) Sorgligt nog har dom slutat sälja mammas favorit, kulingar, på det enda stället dom sålde det på innan, så nu får hon grina. Tur att det fanns massa choklad och annat gott som man kunde tugga i sig:D

Nu måste jag dock klaga lite, inte på umeå såklart, men på matchen mellan ryssland och spanien. Vad gör dom?? Dom skulle ju vinna så att vi svenskar inte behövde känna någon skam för att vi förlorat mot dom (även om dom spelade mycket bättre:P). Dessutom tyckte jag att dom var värd att komma till final, som dom sprungit och kämpat. Snöpligt att göra en sån här match då man är så nära målet (hihi målet hihi). Jaja, man får väl ta och gratulera spanjorerna för fin fotboll och en plats i finalen..

cause you are my heaven

Det visade sig att mina otroligt intelligenta systrar tagit med sig dator och mobilt bredband så ni behöver inte sakna mig!;)

i see people turn their heads and quickly look away

Jaha, då har mer än en vecka på sommarlovet gått, känns otroligt sorgligt! Jag har inte tagit vara på tiden som jag borde.. Nästan bara slappat, vilket man egentligen ska göra på sommarlovet, men det känns ändå inte helt rätt.

Men nu ska jag väl ta tag i saker. Åker upp till umeå idag till mormor och mårten. Ska bli kul, det är så fint där, och så är det så uppskattat när man kommer på besök så det är alltid roligt:) Mormor lät dock lite orolig över att storasyster ska köra upp, men jag tror det ska gå bra;)

Blir där till på söndag som längst, kan hända att vi åker hem nån dag tidigare, vet ej. Det betyder i alla fall att jag inte kommer att uppdatera på ett tag, men jag är väl inte så superaktiv annars heller så det kanske inte märks:P Vi ses!

i was praying that you and me might end up together

Hello:) Nu ska jag väl skriva nåt obetydligt i mitt lilla händelselösa liv. Men jag kommer inte på något, för idag har jag inte gjort nåt. Kan väl skriva lite om den händelselösa midsommarn istället.

Vi var som vanligt hemma och firade med päronens vänner, fast vi var lite färre än vanligt. Kanske inte hur jag ville fira midsommar, men det är ju tradition. Dessutom är de vuxna människorna väldigt roliga när dom börjar bli lite rund om fötterna, inte så farligt den här gången dock. Jag och malin hade inte så roligt och storasyster hade svikit oss för att vara med sina vänner, fusk. Så jag och malin fördrev tiden genom att spela sant eller falskt, faktiskt ganska roligt, speciellt eftersom jag vann, men det var ju inge nytt:) När jag tänker efter har jag vunnit ganska mycket på sistone, i spel och så, systrarna är ju helt slut efter alla förluster. Det kanske är dags att köpa en trisslott och se om turen håller i sig.

Ikväll ska jag se sex and the city-filmen, ska bli kul. Fick följa med storasyster och co, blev lite förvånad över inbjudan men väldigt glad:)

Nu måste jag gå ut och fånga katten innan han fångar en till fågel, huvva.

suddenly it is hard to breathe

Värmen är tillbaka!:) 25 grader var det idag då jag kollade, vilket är alldeles lagom, inte för varmt inte för kallt. En riktig sommardag helt enkelt:)

I morse tog jag en liten promis, mysigt i det här vädret. När jag kom hem tog jag genast på mig bikinin för att jobba på brännan. Ansiktet tog nog lite för mycket dock, men inte så farligt. Däremot var jag ute och sprang och när jag kom hem såg jag ut som en tomat. Vid matbordet tittade mamma på mig och frågade sen: "Har ni solat idag? Jag tror du blivit lite röd frida." Då vänder storasyster ansiktet mot mig, hon har för övrigt suttit bredvid mig i typ 5 min redan, och tittar med ögon stora som tefat. Haha, hon är väldigt uppmärksam måste jag säga. Men som tur är har jag inte bränt mig så mycket, bara lite på kinderna och nästippen:P


i just got to get out of this prison cell

Dags för lite uppdatering. Igår var jag och majlin på stan och köpte en liten körkortspresent till big sis. Jag älskar att storasyster har tagit körkort, det är så himla skönt när man bara kan plinga och så kommer hon. Rädd för att det förmodligen inte kommer bli så i framtiden dock. Men jag kan säkert utnyttja det ett tag till:P

Därefter åkte vi tre ut på tranviken och tog en promis därute, myspys. Åh, det luktade verkligen sommar därute! Jag vill att det ska bli varmare så man kan börja vara därute varje dag!!

Idag har jag inte gjort så mycket. Blev lite orolig dock när jag läste vickans blogg och såg att det var lite problematiskt kring gotlandsresan. Det kommer säkert ordna sig, det brukar det alltid göra, men jag kan ändå inte låta bli att känna mig orolig. Jag undrar vad jag kan göra för att hjälpa till...

i should not ever let you go

Idag kikade solen fram:):) Det är fortfarande lite kallt dock.. Men jag hoppas att det blir varmare så man kan ta bikinin med sig till tranviken och glassa i solen:)

Storasyster tog körkort idag, GRATTIS!!:) Det ska firas ikväll med gomiddag, steksten, inte illa! Det första hon gjorde efter hon klarade testet var att sätta sig i bilen och åka och shoppa, helt rätt:) 

Mamma och pappa har vart i Stockholm sen igår och jag tänkte överraska dom genom att städa huset tills dom kom hem. Och då menar jag verkligen STÄDA, inte bara dammsuga i hörnen, utan plocka undan grejer och röja. Jag hann med hallen och vardagsrummet idag, och uschaligen va tråkigt det var. Hade ingen större lust att städa allrummet eller köket så jag lämnar det till framtiden:P

I övrigt har dagen vart ganska tråkig, jag har tjockat lite godis och så men inte så mycket mer. Jag kommer bli jättetjock under sommarlovet, jag tror aldrig jag har proppat i mig så mycket gosaker på tre dagar, det oroar mig lite...


live your life with arms wide open

Härlig kväll igår:) Vi åkte till sussie istället och såg på fotbollen, riktigt mysigt. Det är så kul att se på fotboll bara tjejer för då behöver man inte bara kommentera spelet utan kan kommentera spelarna också:P Kommentatorn på tvn sa dock att marcus rosenberg hade ett fint leende:O Lite ovanligt av en kommentator kanske, men jag kan inte annat än att hålla med!:D

Efter det gick några av oss och köpte pizza och några köpte kebab som vi sen åt hos sussie, gott! Mycket prat och ännu mer skratt:) Vi diskuterade även gotland till sommarn, om vi åker kommer vi säkert ha jättekul! Jag tror det är omöjligt att inte ha kul på gotland den tiden av året:P

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vädret är sådär tråkigt idag igen. Jag vill bara att det ska vara sol och värme så man kan åka ut till tranviken och ha kul! Jag har ju redan planerat att den här sommarn ska bli den bästa någonsin, då får det inte regna hela tiden!

there is no need to complicate

Dagens humör: Avslappnad
Dagens frisyr: Handduksturban:P
Dagens klädsel: Mjukisbrallor och linne
Dagens borde: Ingenting! Jag har ju sommarlov ffs!

Dagens planer: Fotboll med girlsen:)
Dagens vill ha: Godis!
Dagens längtan: Jag vill ha värmen tillbaka!:'(
Dagens beroende: Jordgubbar
Dagens tråkigaste: -
Dagens personer: Cherschan:)
Dagens irritation: -
Dagens händelse: -
Dagens låt: jason mraz - i'm yours
Dagens vän: Cherschan:)
Dagens saknad: Sommarvärmen
Dagens onyttiga: Choklad:)
Dagens dryck: Mjölk
Dagens middag: Pizza:O
Dagens bästa: Sommarlov såklart
Dagens sämsta: -
Dagens babe: orlando bloom<3
Dagens bild:


i said i love you and i swear i still do

Första dagen på sommarlovet och jag bara njuter. Stannade länge i sängen i morse, väl behövligt, så nu är jag pigg och utvilad! Sen har jag inte gjort så mycket. Tänkte göra lite nytta och storstäda, men jag ändrade mig:P Jag drog ju trots allt fram med dammsugarn igår så det lär inte har samlats så mycket mer smuts över en natt.

Ikväll äre sverige-spanien:) På papperet ser det lite tungt ut för mitt hemland, men jag tycker faktiskt att dom gjorde väldigt bra ifrån sig första matchen, så vem vet hur det slutar:P Vågar inte förutspå vem som vinner, det blir alltid fel. Men hoppas på sverige kan man i alla fall göra:) Vi hade tänkt dra ihop ligan ikväll och se på fotbollen hos oss, käka pizza och vara allmänt grabbiga sådär:P Det är i alla fall den officiella planen, den inofficiella planen är att vi ska planera inför sommarresa. Om det blir av kommer det bli svinroligt, det är jag helt säker på!






they left before i had the chance to say

Skolavslutning idag! Verkar inte vara så big deal på skvadern dock, nån sommarsång och sen hejdå! Skönt;) Jag tror vi har nån sorts mentorsträff efter rektorstal och sånt där, och vi har inte köpt nåt till våra ärade mentorer! Jag har gått och klurat hela morgonen på vad man kan ge bort utan att behöva åka på nån blomaffär, för det har vi inte tid med eftersom det är idag. Jag tror nog att vi kanske tar en sväng ner på ica och köper dom varsin chokladask eller nåt...:P

Igår var jag och familjen ute på båttur. Vi åkte till härnösand och därifrån tog vi båten till höga kusten. Jag var inte så pepp i början eftersom det skulle ta jättelång tid. Men sen när vi väl kom på båten var typ världens snyggaste kille med så jag klagade inte:) Sen när vi åkte hem upptäckte jag dock att han rökte, stort minus, men det förändrade inte faktumet att han var apsnygg!:D

Vi hade ju maskerad-brännboll igår också, vi vann!!:D Inte så oväntat kanske iofs... Närå, men det var kul, lite kallt bara. Kommer kanske lite bilder sen, men de funkade inte att ladda över bilderna från kameran igår, vet inte varför, men jag ska prata med teknikern i huset sen..;)

feel the rain on your skin

Oj, så det regnar! Stackars studenterna säger jag bara, det ska ju vara värme och solsken idag! Men jag tror inte att många är alltför besvikna, nu är ju trots allt skolan slut för deras del! Eller ja... några kanske fortsätter på universitet, men det är ju en helt annan sak!

Lugn dag i annat fall. Gick tidigt till skolan och hade nån slags utvärdering med klassen, mentorerna och erika. Jag tror inte att det var så många som var bekväma med att säga vad man tyckte direkt till hennes ansikte sådär. Men jag tycker ändå att vi fick fram många viktiga punkter.

Imorrn äre maskerad-brännboll. Jag hoppas att vädret blir bättre tills dess, annars får jag ju grina. Regn går inte så bra ihop med vad jag ska klä ut mig till direkt.. Men det ska nog bli bra även om vädret sviker oss, det blir vad man gör det till! Vi måste vinna imorrn asså, vi har ju en grym idé till utklädning. Menmen, hur det slutar får framtiden utvisa...;)

i wish you would love me


we like our fun

Vilken dag! Allt har gått i ultrarapid, vet varken ut eller in. Vaknade tidigt i morse så jag skulle ha tid att träna inför naturkunskapsdebatten, blev dock inte så mycket av det. Gick till skolan lite före elva, eftersom hon inte kan lära sig att skicka till min mail utan skickar till nån annan så jag hade ingen exakt tid när debatten skulle vara. Som tur var började den kvart över elva, vilket betydde att jag faktiskt skulle hinna med lunchen. Debatten gick väl bra, många som pratade i mun på varandra dock:P Kan bero på att det är ett sånt aktuellt ämne och man har många tankar om det.

Efter det var det dags för spanska. Fick reda på betygen idag, och det gick faktiskt bra! Nationella proven gick väl lite sådär, allt som jag var bra på förut är jag dålig på nu och vice versa. Rätt sjukt ändå, hon sa till och med att jag är bra på att prata, vilket jag absolut inte är. Eh... El tiempo.... ehmmm.... muy..... bueno! Haha, nåväl, nåt måste jag ha gjort rätt i alla fall:D

Därefter hade vi simning. Det var jobbigt, men ändå uppfriskande:) Simmade först 30 längder och då var man tydligen på nivå två. För att få nåt slags märke och komma till nivå tre skulle man tydligen simma 40, och det kändes ju ganska dumt att stanna när det bara var tio längder kvar, så jag och kerstin tuta och körde. Kant till kant i 40 längder, det är faktiskt två kilometer! Inte illa;) Alla andra blev dock färdig långt före, oj så dom fuska. 10 m... 25 m... 35 m... äh, vi vänder! Det blir ju inte samma grej då, man måste älska utmaningen:D
  

dancin in the moonlight

Idag har jag gjort lite av varje, inte så mycket kul dock. Började dan med att göra mig bekant med solen, men inte har jag fått nån färg, vilket börjar gå mig på nerverna. Satt iaf ute och solade samt gjorde läxor ett tag, kanske inte så mycket av det sistnämnda dock. Börjar bli smått skraj inför morgondagen, men det ska nog gå bra, jag kan ju det här. Kommer säkert få tunghäfta när det väl gäller, men skitsamma, det är bara en vecka kvar till sommarlov så allt är bra:)

Åt faktiskt middag på restaurang idag, myspys. Riktigt gott var det och fin utsikt, dessutom var kyparen jättetrevlig så de vart ett stort plus för restaurangen:)

Imorrn är det simning. Uschaligen, jag+bikini=inte sant, dessutom jag+utan smink=inte sant. Men skitsamma, kommer ju ändå måsta ta upp bekantskapen med det trevliga lilla tygstycket förr eller senare..

but i feel like running away from it all

Idag har jag vart duktig och städat mitt rum:) Nu är det skinande rent och jag har dessutom sett till att rensa ut garderoben. Hälften består av kläder som är flera år gamla och aldrig blir använda, men vissa hade jag faktiskt inte hjärta att slänga, dom har ett sentimentalt värde. Men nu har jag i alla fall lite mer plats som är redo att fyllas. Tänkte gå på stan idag, kolla på bikini och så, men städningen tog längre tid än jag trodde. Dessutom hade jag tänkt plugga idag, måste vara extremt väl förberedd inför debatten och visa henne att jag verkligen kan det här. Men jag har verkligen ingen lust, och det vet jag att jag inte kommer ha imorrn heller. Är enormt skoltrött, men jag måste hålla ut, det är trots allt så jäkla nära nu. Tänker förmodligen vänta några timmar till innan jag sätter igång med pluggandet, vilket förmodligen kommer leda till att det inte blir nåt gjort. Men skitsamma, chansen att höja mig är nästan obefintlig ändå...

once more...

Nu har jag återigen gjort en ny design för bloggen, den känns mer rätt än den andra jag hade:)

Annars har jag bara suttit ute hela dagen, njutit av vädret som vanligt. Åh, vad härligt det känns att säga det: "som vanligt", det är fint väder "som vanligt", det är sommar "som vanligt". Har även spelat lite strandtennis med systeryster på gräsmattan, jag var dock brutalt mycket bättre:)

Skönt att vara ledig en fredag som denna. Tänkte gå ner på stan och kolla om det var mycket firande, men jag orkade, var hellre hemma och lapa sol:) Därför tänkte jag gå ut och gå med syster nu istället så att jag inte känner mig alltför lat:P 

you've stolen my love and now you leave me

Vilket väder! Jag blir ju nästan rörd, det är sommar! Vet att jag sagt det många gånger, men det är ju så! Nästan som man storknar även fast man bara har bikini, najsnajs:) Hoppas det här håller i sig nu, det måste de!

Kort dag i skolan idag. Gick på morgonsamlingen som var den sista för terminen, nu är det nära! Shit va jag längtar till skolavslutning, därefter är man en fri människa tio långa fantastiska veckor. Har inte så mycket planerat i sommar förutom en tripp till stockholm med karlssons och några dagar i norrmjöle med mormor och mårten. Men jag tror inte att jag kommer få nåt problem med att fyllla dagarna med roligt, kommer nog spendera en hel del tid på tranviken. Hoppas den här sommarn blir bra, det känns verkligen som det, min kvinnliga intuition säger mig det:)

Nu ska jag njuta av solen lite till innan det bär av till karlssons och middag där, myspys!:)


i live on raw emotion baby

Dagen har präglats av ilska. Redovisningen gick väl helt okej men hennes bedömning är så jävla fucked-up. Först säger hon att det är jättesvårt att bedömma ett grupparbete, och ja, det är det, men ha inte en sån uppgift då! Dessutom kan man inte sätta olika betyg på olika personer i samma grupp, det är naturkunskap inte svenska därför ska hon inte bedömma utförandet utan kunskapen! Hon har ingen aning vem som gjort vad i gruppen och hur hon då kan sätta olika betyg är så loco. Jag börjar allvarligt överväga faktumet att hon kan vara djävulen själv.

Det där har legat och gnagt i bakhuvudet hela dan, men det är inte bara det, det är fan hela kursen. Så sjukt less på henne och så jävla glad att det snart är slut, bara debatten kvar, som jag egentligen inte borde göra eftersom min chans att höja mig är "nästintill omöjlig" men jag ska fan gå ut med flaggan i topp och göra mitt bästa.

På eftermiddan hade vi fotbollscup, jag var dock inte med men det var menat med all välmening, jag skulle bara sänka dom om jag gick ut på planen. Efter det gick jag på stan ett tag, alldeles för längesen. Försökte hitta lite sommarklänningar, men jag fann inte någon som jag ville ha. Jag vill ha nåt mellan diskret och skrikig, inte för vintrig och inte för somrig alltså, och det är inte lätt att hitta kan jag få be att tala om. Slutade med ett tröstköp, dels för att jag inte köpt nåt på länge och dels för att jag fortfarande var pissed över naturkunskapen. Tyckte inte om tyget så mycket dock, kändes lite som en handduk, men jag gillade modellen. Men jag måste shoppa mer inom en snar framtid, min garderob inför sommarn är ytterst begränsad.  

maybe they're afraid to feel ashamed

Börjar bli måttligt nervös inför morgondagen. Inte så mycket för redovisningen, där kan man ju ändå sin grej. Diskussionen däremot kommer gå skit. Som toppen på isberget lyckades jag glömma att skicka hem mina grejer från skolan, puuuurfect. Har suttit och läst lite i boken och hoppas att jag kommer få mycket information från de andras redovisningar men vi är trots allt en ganska så stor klass, och alla kommer ju förmodligen vilja prata för att visa att dom är värd sitt betyg. Kommer säkert inte få en syl i vädret, är ju ganska så blyg av mig.. Men fan om det gäller ett betyg får jag väl ändå ryta i lite. yeah right...

Solen lyser fortfarande:) Vilken underbar start på juni månad! Jag försöker sitta ute i det vackra vädret så mycket som möjligt så jag ska få lite färg, men det går inte så bra, fortfarande albino. Dessutom har vi simning på måndag, huvvaligen. Min kropp är verkligen inte redo för beach 2008..

hihi

Från tjuvlyssnat.se

Stockholm

En tjej och en kille ~ 16 står i en tunnelbanevagn och leker "tumkrig".
Killen: One, two, three, four, I declare a thumbwar...
Tjejen (fyller i): Five, six, seven, eight, I used this hand to masturbate!
Killen (efter en stunds tänkande): Äh, jag kör ändå.


it is a supernatural delight

Herrejävlar vad varmt det är!! Man håller ju på att smälta i sommarvärmen, men jag ska inte klaga:)

På förmiddan hade vi matte, där vi fick tillbaka prov och lite annat smått och gott.. o justde, inte att förglömma, vi fick reda på slutbetyget. Jag blir så glad att vi har Bertil i matte, tänk bara om vi hade haft Erika, då hade jag nog av IG-varning. Kan inte låta bli dock att känna mig lite oförtjänt av betyget, förmodligen därför att kraven för att uppnå mvg verkar vara skyhöga i några av dom andra kurserna vi har nu.

På lunchen låg vi ute i gräset och var nära på att duka under i värmen. Dumt val av kläder säger jag bara, jeanstights och en svart lång tröja en solig dag är en no-no combination. Mysigt var det i alla fall, mmm sommarkänslan sitter fint:)

På eftermiddan hade vi spanska hörförståelse, shit pommes frites vad svårt det var. Men jag orkar inte älta spanskan nu, efter nationella kommer jag aldrig kunna få mvg...

Därefter var det dags för idrott, och det var självklart jogging i den stekande solen. Hade också ytterst tveksam klädsel med en stor svart tröja och mjukisbrallor, ojojoj vad nära jag var undergången. Inte nog med att jag var röd i ansiktet av att springa jag brände mig dessutom, frida a.k.a. the tomato.


Nästan inget skoljobb gjort idag, oj vad jag börjar bli slö. Just nu känns det bara onödigt att ens försöka med naturkunskapen, finns ändå inte en chans att hon höjer mitt betyg... Fast mitt samvete kommer nog inte må så bra om jag inte gör mitt bästa.. schmack


ny design

Ville ha lite somrigare design på bloggen, tog dock alldeles för lång tid och ändå hann jag inte riktigt färdigt. Nu måste jag ägna mig åt naturkunskap som jag knappt gjort idag eftersom vädret lockat mig ut. schmack


sommar och sol

DET ÄR SOMMAR!! Kollade alldeles nyss på termometern, det var 29.9 grader!! Nästan så man dör av värmeslag, men det äre värt:) Hoppas det här håller i sig nu, skulle va typiskt om det blev kallt igen. Men nu måste jag ut och njuta av solen och värmen igen, och läsa lite naturkunskap... Äh, det ordnar sig nog:) schmack

RSS 2.0