tankar med svart och vitt

Det är alltid lika svårt att komma på vad man ska börja ett blogginlägg med. När man väl har börjat skriva kommer det bara, men början är alltid svår. Jaja, idag har jag varit i stugan och jobbat lite, är fortfarande här och ska sova här i natt också:)

Som sagt har jag jobbat idag. Oljat bryggan, eller ja, så långt vi hann innan oljan tog slut, ska fortsätta imorrn. Målat räcken, skrapat och målat lite husvägg, som ska fortsättas på imorrn också. Tänkte att det kunde vara kul för er att veta.

Jag är rädd att värmen håller på att sina nu. Det var inte alls lika varmt idag som det var igår, kändes det som i alla fall. Det var ju inte kallt, så jag ska inte klaga. Men gott om folk på tranviken var det ändå! Klockan blev så mycket innan vi var färdig med allt så jag hann aldrig dit, tyvärr..

Jag har fortfarande inte köpt gatufestbiljett, skulle köpa det igår av viktoria men klantade mig. Senil vid 17 års ålder bådar inte gott. Jag är dock fortfarande inte säker på hur jag ska göra, en eller tre dagar? Tydligen ingen större skillnad på priset mellan två och tre dagar.. Kommer ju inte många bra artister i år så det känns lite onödigt med tredagars, samtidigt har jag inget bättre för mig. Varför ska det vara så dyrt?-.-

100 år senare...

På tiden att jag slänger in ett inlägg här, det var ju ett tag sedan. Min ambition om att skriva varje dag fungerar ju sådär-.- Nåväl. Den senaste veckan har vädret varit hur bra som helst! Känns dock som jag sitter på nålar eftersom jag är rädd att det ska ta slut när som helst och inte bli såhär bra igen innan sommarn är slut. Jag har i alla fall försökt ta vara på de här dagarna så gott det går. Pappa har varit snäll nog att låta oss jobba på hans jobb när det inte är så här fint väder, så vi har stått hemma och målat och grejat istället för att vara inomhus:) Men vi var i alla fall där i måndags och tisdags och städade och sorterade. Att städa omklädningsrum på en billack är för övrigt väldigt, väldigt äckligt. Men vafan, så länge man får lön ordnar det sig:D

Idag var vi ute i stugan och målade och oljade. Fortfarande lite kvar att göra men det får vi ta nästa vecka. Imorrn ska vi ut dit igen med girlsen och roa oss på tranviken, ska bli kul, ser fram emot det:)


ser du någonting nytt?

Ny design:D

midsommar

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade så jag antar att det är dags igen. Första sommarlovsveckan har väl varit... sådär. Vädret har varit under all förväntan. Kallt och regnigt skriker inte sommarlov precis. Eller gör det? Nåväl, jag och malin har i alla fall spenderat dagarna med att slipa och måla mestadels. Eftersom ingen av oss fick sommarjobb har vi alltså jobbat hemma. Så nu är fönsterbrädor, muren, räcken och annat kul som nytt igen:) Men det finns fortfarande mycket kvar att göra så jag tror inte vi kommer vara utan jobb på ett tag i alla fall. Pappa kom dock med den glädjande nyheten att vi kanske får jobba som riktigt anställda på hans jobb nästa vecka, hur bra som helst:) Så då får jobbet hemma vänta tills veckan efter det.

Idag är det midsommar vilket betyder fest här hemma från två fram till småtimmarna. Dock kanske inte den sortens fest man skulle vilja vara på eftersom det mest kommer vara medelålders föräldrar som sjunger snapsvisor och äter sill. Men det är ju tradition. Dessutom kommer karlssons vilket betyder att vi kan underhålla oss på annat håll:)

snart sommarlov!

Snart är det sommarlov. Bara kanske lite mer än en timma kvar nu och sen är jag en fri kvinna i tio härliga veckor:)

I förrgår hade vi vagndekorering i regnet, den blev hur fin som helst. Vi vann dessutom!! :D SP2 är bäst. Apropå vinna så vann klassen utklädningen på brännbollen igår också haha:) Vi var galet snygga som grottmänniskor! Nu äre bara klassikern nästa år som vi MÅSTE vinna:)


vagndekoration

Hallu^^ dagen har varit lite stressig, men kul. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att vi ägnat en hel del tid åt att fixa dekorationer till treornas vagn:) Den kommer bli så fin! ...om den blir som vi tänkt oss då..

Utvärdering i svenskan och religionen hade vi idag, bara naturkunskapen imorrn och sen äre inga fler lektioner innan sommarlovet! Bara vagndekorering på onsdag, brännbollsturnering på torsdag och avslutning på fredag yey:D

03-06-09

Nu har jag precis varit på stan med systrarna mina och jag köpte för en gångs skull ganska mycket:) En byxdress, underkläder och ett par örhängen blev det, storshopping:D

Annars en lugn dag. Känns jättekonstigt att inte ha så mycket att göra, och jag har typ bara haft halvdagar på senaste tiden:) Dom måste försöka förbereda oss för sommarlovet eller nåt, sakta men säkert;) Dock fick vi en uppgift i naturkunskapen igår trots allt.. Men jag hoppas att han inte tror att man ska skriva särskilt långt, för det har inte jag gjort.. Sista riktiga svenskalektionen hade vi i alla fall idag!

Igår var faktiskt vi systrar och spelade tennis med far på balders, hur kul som helst var det! Jag undrar om jag faktiskt var så bra som jag trodde när jag tränade tennis när jag var mindre.. Haha, roligt var det iaf, måste göras om snarast!:)

dagen

Dagen började med svenska där vi bara lyssnade på redovisningar och lämnade in utredningen. Det är inte långt kvar nu! Egentligen bara seminariet imorrn kvar att göra innan sommarlovet, typ.. Sen kanske vi får nåt på naturkunskapen imorrn men det är en annan femma..


Mor, malin, cherie och jag åkte ut på ikea mitt på dan och käkade lunch där, mycket mysigt:) Åt en jättegod sallad på charm, dock åt jag alldeles för mycket:P Så på vägen hem var jag en uppsvälld ballong:)


På eftermiddan tog jag åter tillfället i akt och solade:P Därefter har jag hunnit med att träna lite inför seminariet, tona håret och tagit en promenad med nästan hela familjen:) Det blir mycket promenader nu till sommaren, så himla skönt!


RSS 2.0