I can't face this life alone

Jaha.. Vad ska jag då skriva om dagen? Jag kan ju börja nämna hur kul vi hade på naturkunskapen idag. Började med en lång, tråkig genomgång som vanligt. Därefter fick vi en liten uppgift. Vi skulle nämligen spela ett "skräp"spel, för att lära oss om avfallssortering och sånt. Jag behöver väl inte säga hur onödigt det var. Man lärde sig ingenting men jag och Kerstin fortsatte spela i alla fall för ifall man vann spelet fick man ett diplom och detta skulle man visa för läraren sen. Kändes som vi gick i ettan, haha. Nåväl, det slutade med att vi bara satt och skratta och flamsa så vi fick inget diplom, som jag sedan ångrade när jag kom till klassrummet. Tror du inte att hon satt och skrev upp alla som hade fått ett sånt där diplom!! Duh...

Nåväl, eftermiddagen spenderades på stan. Jag har helt förlorat min shoppingglädje, det är verkligen hemskt. Jag tror jag var in i provrummet minst två gånger på varje affär, och ändå slutade med att jag bara köpte en skjorta. Känns så himla dumt också för det är ju nu jag för en gångs skull har pengar som jag kan handla för, men nu vill jag inte handla istället! Måste göra nånting åt detta..

Ikväll är det alltså valborg, och jag har ingenstans att vara. Tänkte gå upp på norra och kollar när dom tänder brasan i alla fall, men det är nog det närmaste jag kommer kul ikväll. Känner mig deppig redan nu, hur ska detta gå?

cause you tell me to

Dagens humör: Deppig
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans (!), linne, kofta
Dagens borde: Träna

Dagens planer: Plugga matte
Dagens vill ha: Sol, strand, brunbrända ben, SOMMAR helt enkelt!
Dagens längtan: Sommar såklart
Dagens beroende: -
Dagens tråkigaste: Ja, var ska jag börja?
Dagens personer: K, M, V, S, C
Dagens irritation: Brandlarmet
Dagens händelse: -
Dagens låt: Love song - sara bareilles
Dagens vän: K, M, V, S, C
Dagens saknad: Känns som jag har hakat upp mig men SOMMAR!
Dagens onyttiga: Ingenting än så länge
Dagens dryck: Mjölk
Dagens middag: Vet inte än
Dagens bästa: Jadu...
Dagens sämsta: För mycket att välja på
Dagens babe: Silmannen! haha
Dagens bild:


breathing gets harder

Ännu en dag avverkad. Det är inte klokt vad mycket jag längtar till sommarn just nu, allt blir så mycket lättare då. Det är inga bekymmer man är lycklig var dag, för att citera en fantastiskt givande låt:) Men nu äre bara grått och trist. Shit, hur ska jag bryta mig ur detta negativa tankesätt nu så jag kan berätta om dagen? Nä, just det, det behöver jag inte, den har ändå vart skittråkig..

Först hade vi matte, och det behöver jag väl inte ens kommentera, det säger sig självt. Efter det spanska, samma sak där, inga kommentarer. Men sen hade vi faktiskt idrott där vi fick spela volleyboll! Det är ju apkul, men just denna gång var det inte det. Jag längtar till långa dagar på stranden med en massa volleybollspel, de är grejer det!

Matteprov imorrn, känner mig inte direkt pepp.. Jag borde kunna det nu, som jag räknat, men det sitter fortfarande inte. Nåväl, jag får låta framtiden utvisa hur det går..

you're the closest to heaven that i'll ever be

hej. Lat dag idag. Jag har liksom segat på allt så länge jag kunnat. Sov lääänge för en gångs skull bland annat, sköööönt:) Därefter tog jag en låååång dusch, sköööönt. Sedan gjorde jag matte lääääänge, bläääää. Jag fattar ingenting och vi har prov på måndag, det bådar inte gott.

På eftermiddan var jag iväg för att se på dans, vickan som stod för det:) Hon är apduktig, jag blir så avundsjuk. Så roligt att se på, speciellt när hon gjorde djungeldansen!:P Tyvärr måste jag säga att några av dom andra danserna inte riktigt höll samma mått, lite tråkigt, men deras var ju bra så det var ju kul i alla fall!:)

Btw har du sett skillnaden på bloggen?;) Den kämpade jag med ett tag igår, eller om det var förrgår, kommer inte ihåg. Den är dock inte riktigt färdig, men jag orkade inte fortsätta fixa och trixa, det tar förvånansvärt lång tid. Nåväl, jag hoppas du gillar the outcome:)

oh, justde! glömde jag nämna att jag är kär♥?

i'm still waiting

Dagens humör: Tillbakadragen
Dagens frisyr: Lös knut
Dagens klädsel: Mys: långt löst linne, mjukisbyxor, kofta
Dagens borde: Plugga

Dagens planer: Inte plugga i alla fall
Dagens vill ha: Sommarkläder
Dagens längtan: Sol, come back please!
Dagens beroende: Apelsinjuice 
Dagens tråkigaste:
Ingen sol
Dagens personer: Syster
Dagens irritation: Garageporten
Dagens händelse: Mycket odiskret spanande;)
Dagens låt: Unwritten - natasha bedingfield
Dagens vän: Syster
Dagens saknad: Sol
Dagens onyttiga: Ingenting
Dagens dryck: Apelsinjuice
Dagens middag: Vet inte än
Dagens bästa: Moppe
Dagens sämsta: Trötthet
Dagens babe: Kihlen look-a-like!
Dagens bild:


unwritten

I am unwritten,
Can't read my mind
I'm undefined
I'm just beginning
The pen's in my hand
Ending unplanned


Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions


Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten, yeah


I break tradition
Sometimes my tries
Are outside the lines, oh yeah yeah
We've been conditioned
To not make mistakes
But I can't live that way oh, oh


Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions


Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins


Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions


Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live you life with arms wide open
Today is where your book begins


The rest is still unwritten

The rest is still unwritten

i'm screaming at the top of my voice

Ja.. Nu äre väl meningen att jag ska skriva något lättläst och roligt. But hey, I got news for you, that's not my life. Jag vet inte riktigt vad jag gör nu, känner mig lite lost. Vet inte ens varför jag sitter här och skriver, har egentligen saker jag borde göra, eller saker jag mycket hellre vill göra men jag kommer liksom aldrig till skott.

Mitt huvud känns fullt av tankar just nu. Tänk vad mycket som faktiskt får plats där inne, tankarna snurrar och det kan vara allt mellan himmel och jord. Annars brukar tankarna vara så koncentrerade, det finns liksom bara en sak där hela tiden som vägrar släppa taget och bli handling. Det är alltid: "Ska jag säga det? Nej, tänk om det låter fel.. Då kommer han/hon tycka jag är konstig". Men ibland är det faktiskt bättre att agera innan man tänker, och bara släppa loss. Vara den man är och inte alltid ursäkta sig eller vara rädd för att göra fel. Att fela är mänskligt, det händer, man får inte vara rädd för då är det lätt hänt att man går miste om viktiga saker här i livet. Och det är ändå det sista jag vill göra, livet är för kort för att inte våga.

Nu känner jag att jag svävar högt uppe i det blå, kan bli väldigt flummigt om jag fortsätter (kanske redan är det?). Ses.


is it eternity in heaven

hej. Sitter just nu på skolan och tråkar.. Trött, trist dag idag.. Borde vara glad, det är fint väder och det är äntligen fredag. Men det är ändå nåt som fattas..

Ikväll ska jag väl inte göra så mycket, tänkte bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske tar en tur ner på stan med vroom, men jag är inte säker. Vill så gärna ha nya sommarkläder, en hel ny garderob skulle sitta fint nu! Så trött på mina kläder, bara varma vinterkläder.. Men jag vet inte om jag orkar idag, skulle ju inte sitta helt fel med en najs tupplur på eftermiddan heller. Vi får se hur det blir...

Nu ska jag i alla fall ta tag i nåt, kanske läxor.. HA, who am I kidding?

när broar till tryggheten bränns

grrr morr!! långt inlägg försvann precis, inte en chans att jag orkar skriva om det.. fan..

himlen är oskyldigt blå

Trots att vi har haft prov idag tycker jag att dagen har vart övervägande härlig. Jag tror att det beror mest på vädret, det är så najs, i love it!

På lunchen gick jag och Kerstin ut och satte oss i solen. Det är så otroligt skönt! Där var det meningen att jag skulle plugga inför idrottsprovet och att hon skulle läsa sin bok, men det blev inte så mycket av det. Vi satt bara mest och njöt, men det tycker jag faktiskt man kan unna sig!

Jag var faktiskt inte så nervös inför provet som jag brukar vara, så det var ju också skönt. Jag kan väl inte påstå att det var jättesvårt men det var ganska konstiga formuleringar så jag vet ändå inte riktigt hur det gick.

På eftermiddan gick vi direkt hem för att träna. Dödande jobbigt idag kan jag ju säga. Jag förstår inte varför det inte går lättare!? Förut kanske jag inte har tränat lika mycket som jag gör nu, men jag tränade ju ändå så det bör inte vara så otroligt jobbigt som det är nu. Börjar bli väldigt less på detta, och hälsoveckorna som vi haft flera av börjar gå lite sämre.. Men fan, jag får se till att bättra mig och tänka positivt!


people hearing without listening

Shit vilken dag. Började med relativt tidig uppgång eftersom jag hade balett. Stina den lilla fjärten skulle däremot inte gå! Så det blev till att promenera ensammen ner till staden. Väl där upptäckte jag att det var ovanligt lite folk. Visst, vi är inte särskilt många i gruppen men detta var bara fånigt, vi var tre stycken! Natascha blev lite fundersam men sa till slut: I guess it's good so I can focuse extra on you guys. Jag vet dock inte om det var bra eller dåligt eftersom det blev extremt petigt och det kändes som man inte fick vila en sekund! Men det är väl bra, i guess.

Därefter ringde jag hem för att jag skulle säga något som jag glömde i den stunden och frågade istället vad vi skulle äta. Dumt gjort. På nåt sätt kom vi på att jag skulle köpa med mig subway hem, vilket jag inte alls ville göra. Det är trångt där, alltid mycket folk, och sen är dom så snabb i kassan att jag knappt hinner bestämma mig, det blir för stressigt helt enkelt! Därför sa jag till storasyster min att jag ändrade mig och inte ville gå och handla men då svarade hon lite purket okej, och så fick jag självklart skuldkänslor. Det var ju trots allt jag som kommit på idén och hon lät värsta pepp. Så det slutade med att jag gick till subway ändå, och jag måste erkänna att det var väldans gott.

Därefter var det dags för läxor, shit pommes frites vad jag är aktiv just nu alltså. Från det att jag kom hem från skolan igår har jag när jag fått möjlighet gjort mina läxor, jag känner mig så duktig. Det kommer sluta med att jag sitter här helt utbränd och stirrar ut i tomma luften. Ne, det ska nog gå bra!

Måste ju berätta om igårkväll också. Storasyster hade nämligen några kompisar här och jag var superduktig och satt med mina läxor och sådär enormt asocial och tråkig som man blir av läxor. I alla fall så bestämde jag mig när klockan var 10-11 att jag skulle ta en tio minuters paus. Ingen bra idé. Tydligen hade jag somnat, eller jag var sådär mellan sömn och medvetande, typ när man precis är på väg att sova, då jag hörde att det var några som var på väg in dit jag satt. Jag satte mig upp blixtsnabbt och kände hur det blev lite blodsockerfall och därför inte såg jättebra, in kommer storasyster och hennes kompisar och jag ser allmänt borta ut. Liiite pinsamt, men ganska roligt också;) Dock ganska svårt att förklara det som det var, mycket roligare om man vart på plats:P

hello darkness my old friend

heeej.. Stress och allmänt pissigt just nu.. Spanska på morgonen, synonymen till depression alltså. Nåväl, hon hade tydligen glömt bort att vi skulle läsa upp vår redovisning så det var ju alla fall en ljusglimt i mörkret.

På lunchen var det lunchmusik och det ville vi ju självklart se. Men efter ett tag kom vi på att vi inte lånat idrottsböcker vilket var essentiellt för att vi skulle kunna förstå vad Nina menade med sina markeringar i våra häften. Vi hade varit där flera gånger och letat efter henne eftersom provet i fråga är på måndag vilket betyder att idag var sista dagen och hämta den men hon var i alla fall aldrig där.

Vi gick i alla fall ifrån lunchmusiken och till vår stora lycka fann vi Nina i korridoren så vi tvingade henne att låna oss några böcker. Sagt och gjort var det fortfarande ett bekymmer kvar, vi fick nämligen inte ta hem böckerna över helgen. Så nu vare till att bestämma sig: lunchmusik eller plugg? Självklart valde vi lunchmusik men vi bestämde oss i alla fall för att göra färdigt matten så vi hade ett hinder mindre innan vi gick tillbaka vilket vi trodde var att bara skriva ut från datorn och lämna i Bertils fack, men nene, den gubben gick inte serru. Vi var tydligen inte riktigt färdiga så vi satt där ett tag och tragglade innan vi rusade tillbaka till lunchmusiken bara för att få veta att dom två bästa låtarna precis hade varit, tjohooo..

Sen vare i alla fall dags för naturkunskap, mitt nya favoritämne. Not. Eftersom jag inte hade gjort idrotten på lunchen som jag borde ha gjort för att kunna lämna tillbaka den innan jag gick hem för dagen satt jag under lektionen och försökte lite diskret skriva av idrottsboken samtidigt som jag försökte lyssna på och ta in vad hon sa. Svårt, men jag tror att det fungerade. Nu äre i alla fall förberett för en massa plugg i helgen, jag längtar så. Shiiit, jag måste göra nånting åt mitt liv, min blogg handlar bara om skolan!! :'(

echo sound of silence

Sitter på skolan just nu och nördar, har inget att göra.. Eller låt mig förtydliga det där: jag har inget roligt att göra. Har egentligen massa läxor som jag gick hit tidigt för att göra men nu har jag verkligen ingen lust. När vi kom hit såg det ju som vanligt ut som en svinstia och eftersom det är meningen att vi ska städa idag gjorde jag och Malin det direkt när vi kom, otroligt vad smutsigt det är egentligen, bläääh. Typ mazarinrester, godispapper, damm och så där allmänt smutsigt.. Jaja, nu är det i alla fall gjort!!:)

Nu äre dags att börja arbeta, även fast jag inte vill.. Men jag har väl inte direkt nånting bättre för mig ändå, typ ingen är här ändå. I och för sig är Malin här men hon pluggar ju såklart. Ovanligt tyst och ödsligt, jag gillar det bättre när det är lite flummigt och pratigt:) I och för sig blir det inte så mycket gjort då...
bye

no more walking round with my head down

Helt slut just nu. Har tränat med lill-kerran och känner hur en dödande träningsverk kommer att uppenbara sig imorgon, som jag har en delad mening om. Det är ju bra att träning tar, men samtidigt ser man ut som en gammal tant när man går, speciellt i trappor. Nåväl, det som inte dödar det härdar;)

För övrigt har jag plugg som räcker flera år framåt. Allt kommer på samma gång, vilket jag inte trodde var skvaderns grej. Där läser vi ju i block och därför ska man slippa det, men icke! Denna vecka har vi ett ton att göra i spanska, inkluderat glosförhör på fredag. Nästa vecka har vi bokredovisning (den där boken som jag inte ens läst ut du vet) och idrottprov(allt vi har gjort hela året). Veckan efter det har vi tydligen naturkunskapsprov, och där är jag inte ens säker på vad vi ska ha prov på. Låter som jag har helgen planerad;) :(

Nåväl, nånting att glädja sig över är i alla fall vädret. Det snöade inte idag, SENSATION!! I och för sig har det inte varit jättebra väder direkt, men jämfört med tidigare är det fantastiskt. Nu får man bara hoppas att det blir ännu bättre.

Annat att glädja sig över är att desperate housewifes börjar idag, jippie!:) Kommer inte ihåg hur det slutade ens, det var ju så länge sen det gick. Hoppas det är lika bra som innan!
bye

no one see you the way I do

Dagen har vart helt okej, dock har jag måstat arbeta ganska mycket, liiite tråkigt.

Efter lunch överraskade Vickan och Kerstin mig, Malin och Sussie med jordgubbar och annat smått och gott eftersom Sussie fyllde år igår och jag och Malin idag, mycket mysigt, tack flickor!

Så, vad ska jag nu göra på denna födelsedag? Om jag ska vara helt ärlig har jag bara lust att vara hemma och mysa typ, dagen känns liksom inge särskild. Annat blir det om två år då jag fyller arton, shiiit vad jag längtar!:) Det tråkiga är bara att alla mina kompisar är ett år äldre vilket betyder att dom kommer gå på krogen ett helt år innan mig, då kommer jag väl sitta hemma ensam och tråka.

Men nu ska jag inte tänka mer på det, jag kommer ha gott om tid att oroa mig för det senare..

image37

50 saker att göra i en hiss

Såg att Kerstin hade publicerat en fantastiskt rolig grej på sin blogg. Och jag vill ju inte vara sämre...

1.Låt som en racerbil då någon går in i eller ut ur hissen.
2.Snyt dig och erbjud alla att se ditt näsduksinnehåll.
3.Grimasera smärtfyllt på samma gång som du smäller till dig i pannan samtidigt som du säger "Håll käft! För helvete, håll käft allihopa!"
4.Vissla de fem första noterna ur It's a small world oavbrutet.
5.Sälj jultidningar eller majblommor (helst förra årets).
6.Under en lång tur i hissen, luta dig från ena sidan av hissen till den andra då hissen kränger till.
7.Raka dig.
8.Öppna din handväska eller portfölj, kika in och viska lagom tyst, "Har ni tillräckligt med luft där inne?"
9.Erbjud namnskyltar till de personer som går in i hissen. Bär din upp-och-ner.
10.Stå tyst i ett hörn, med ansiktet vänt mot väggen. Säg inget, gå inte av på någon våning.
11.Då ni kommer fram till en våning, försök att bända upp dörrarna med fingrarna och spela oerhört överraskad då de öppnas automatiskt.
12.Luta dig mot en annan person och viska. "Blod. Blod. Blo-o-o-od."
13.Välkomna alla nya passagerare genom handskakning och be dem kalla dig general.
14.Ett ord: Väderspänning.
15.Blockera dörrarna på översta våningen och insistera på att hissen inte ska röra sig ur fläcken förrän du hör den krona som du släppte ner i hisschaktet slå i botten.
16.Gör TaiChi övningar.
17.Stirra på och grimasera mot en annan person. Säg slutligen "Jag har nya sockor!"
18.Vänta tills minst åtta personer har kommit in i hissen, jämra dig och mumla fram, "Åh nej, inte nu! Djäkla åksjuka..."
19.Ge ut religiösa tidskrifter till alla i hissen.
20.Låt som en katt lite då och då.
21.Slå vad med dina medpassagerare att du kan få in en femtioöring på tvären i din näsa.
22.Rynka pannan och muttra, "Måste gå! Måste gå!". Ge slutligen ifrån dig en djup suck och säg sorgset, "Oj..."
23.Visa ett sår för de andra passagerarna och fråga om det ser infekterat ut.
24.Sjung Kungssången samtidigt som du trycker på våningsknapparna i takt med melodin.
25.Skrik "Fallskärmar på!" då hissen åker neråt.
26.Gå in i hissen med en frysväska som det står "mänskligt huvud" på.
27.Stirra på en annan person i hissen en bra stund och säg sedan högt, "Du är en av dem!", varpå du går och ställer dig så långt från den personen som möjligt.
28.Rapa, och säg sedan, "Mmmm...gott!"
29.Lämna en låda mellan dörrarna.
30.Fråga varje person som går på om du kan få trycka på knappen åt dem.
31.Ha en handdocka med och prata med de andra "genom" den.
32.Sjung, och be alla sjunga med.
33.Fråga "Var det där din mobiltelefon?" när det är tyst i hissen.
34.Spela munspel.
35.Säg stolt "DING" vid varje våning.
36.Luta dig noncharlant mot knappanelen.
37.Säg "Undras vad de här är till för?" och tryck på alla knappar. Glöm inte "Nödstopp-knappen".
38.Lyssna med stetoskop på hissens väggar.
39.Rita en liten fyrkant med vit krita på golvet och säg att det är din "personliga yta".
40.Stå på händer.
41.Ta en smörgåstugga och fråga de andra passagerarna "Ong däk ärr nagong song vill sche ad du hal i unnen".
42.Blås salivbubblor.
43.Dra ut tuggummi i långa strängar ur din mun.
44.Säg med demonisk röst, "Jag måste hitta en passande kropp."
45.Ha med en filt, och krama den som om den var guld värd.
46.Gör explosionsljud då någon trycker på en knapp.
47.Ta med en stol.
48.Bär röntgenglasögon och flina mot de andra passagerarna.
49.Stirra på din tumme och säg, "Du, jag tror den blir större."
50.Om någon går emot dig, ryck undan och skrik, "Tafsare!!!"

every now and then I get a little bit lonely

För en gångs skull tänkte jag skriva ett kort inlägg. Dels därför att jag inte har tid (eftersom det snart är so you think you can dance:D) och dels därför att jag kommit underfund med att det faktiskt inte är nån som orkar läsa långa inlägg varje gång. Vi får se hur det kommer gå.

Dagen har i alla fall innehållit mycket skratt, och detta var när, tro det eller ej, arbetade med spanska. Fast det är ändå fel att säga att vi arbetade med spanska eftersom vi inte arbetade i den benämningen, vi satt mest och skratta åt allt möjligt. Mer såna dagar!!

På eftermiddan har jag och Kerstin tränat, vi är så hurtiga!! Kände mig som en stor flodhäst på löpbandet, väldans tröttsamt. Men det känns i alla fall bra nu i efterhand:)

Ganska kort i alla fall;)


no hope, no love, no glory, no happy ending

GRRRRR!! Allting går fel idag, jag blir fullständigt galen! Började med att jag vaknade och tittade ut genom fönstret och det toksnöar. Men inte nog med det, toksnöandet har fortsatt hela dagen och det vägrar sluta! Jag vill ju ha sommar!!

Sen när jag kom till skolan var det dags för svenska och jag kom på att jag ligger fruktansvärt långt efter. Egentligen ska man läsa en ny bok och göra typ som en textanalys om den och tydligen så ska man snart läst ut boken för att kunna hinna med det. Jag har inte ens kommit 30 sidor! Men jag funderar på att ta en bok som jag tänkte ta i början men trodde skulle vara för svår att analysera och så vidare, men hellre det än en bok som jag inte ens läst färdigt.

Svenskalektionen gick dock inte åt detta utan vi fick tid för att göra matten. Behöver jag säga att det gick dåligt? Jag och Kerstin är båda ganska dåligt orienterade på ämnet så det känns mest som vi sitter och gissar oss fram. Gissningarna gick dock helt okej i det stora hela, vi hann faktiskt med en hel del, men det är den där gnagande känslan av att man inte är 100% säker som stör mig.

På eftermiddan hade vi första lektionen i naturkunskap. Jag orkar inte förklara, dåligt gick det i alla fall. Vi är verkligen ute på djupt vatten just nu...

Nu är det meningen att jag ska träna, men jag har massa skolarbete som jag borde göra också. Och då är frågan vad jag ska prioritera.. Borde vara skolan, som jag alltid gör, men för en gångs skull tänker jag fullständigt skita i det.

Jag är less.

nytt utseende

Från och med nu har min blogg nytt utseende, tyckte det var dags att göra den lite fräschare liksom;) Tänkte göra om lite mer, men det orkar jag inte ikväll, har endast lyckats få en ny bild och färg+en klocka men det tar fruktansvärt lång tid. Dessutom är jag lite förbannad på det så jag tror datorn mår bättre om jag slutar nu, får fortsätta nån annan gång;)

a little bit of heaven and a little bit of hell

Tjosan:) Helt vanlig skoldag idag dårå, eller ja, nästan helt vanlig skoldag. Först hade vi sovmorgon(inte så vanligt), så egentligen hade jag kunnat ramla in vid ett-tiden, det var alltså riktigt sovmorgon. Men då hade jag och Kerstin bestämt att vi skulle träffas kvart i tio för att ta itu med gruppuppgiften på spanskan. Då jag kom var Kerstin dock inte där, men jag var inte förvånad. Jag kände mig lite dum med tanke på att jag vet att hon alltid är mellan 5-15 min sen så jag borde vetat bättre, men det blev i alla fall som det blev. När hon kom lovade hon dock efter många förlåt att hon aldrig ska komma sent igen. Jag återkommer med uppdatering om hur det går med den saken;)

På eftermiddagen hade vi matte, men intelligent som jag är hade jag glömt att skicka mitt arbete till skolan. I och för sig har jag bara sisådär hundra meter till skolan så det hade ju inte vart hela världen att gå hem och skicka det, men då kom det en massa saker i vägen, förutom min lathet då;) Bland annat var det lunchmusik då några killar från es3 samt några som gått på skvadern förut spelade, riktigt duktiga var dom. Kerstin satt mest och var lite purken under framträdandet och muttrade då och då att hon också ville va sådär duktig att spela instrument:P

I alla fall gick jag aldrig hem och hämtade arbetet utan bestämde mig istället för att börja om, vilket var en smula onödigt eftersom jag säkerligen spenderat 2 h på den andra, men det skadar aldrig att repetera;) Uppgiften är alltså att köpa en lägenhet, renovera ett rum och räkna på månadskostnader och lån o.s.v. Men eftersom Kerstin inte hade satt igång heller så bestämde vi oss för att göra tillsammans och det slutade med att vi köpte en lägenhet i Stockholm för 5,4 miljoner, vilket betyder att vi förmodligen skulle vara skuldsatta för livet. Den var i alla fall extremt vacker och vi vart kanske lite väl insatta och började paxa rum och planera vår framtid där, hur vi skulle sitta och sola hela dagarna på den 48 kvm stora terassen och så vidare. Fantastiskt kul faktiskt med inredning och så, synd bara att vi gör allt det roliga nu och kommer vara fast med alla lån och grejer på slutet, nåväl det är smällar man får ta;P Mycket skratt har det i alla fall blivit den här eftermiddan, härligthärligt:)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom att sluta skriva dårå;) bye!


i look at you, you look at me

Idag har vi alltså haft den omtalade säkerhetsdagen. Jag vet inte riktigt hur jag tyckte att dagen var än, men jag kan väl inte påstå att det var jättekul. Själva övningarna var ju inte roliga, men jag överlevde liksom. Lärde mig inte så mycket som jag inte redan visste, men det är fortfarande bra att repetera. Tråkigt bara att dagen var så lång, till och med längre än vanliga skoldagar. Men något positivt är ju i alla fall att det inte var lika pinsamma övningar som det brukar vara, vissa var faktiskt en smula roliga, men inte mer än så.

Ikväll ska jag i alla fall gå på löpbandet, jag är för lat för att springa just nu. Kerstin skulle också träna idag så vi funderade på om vi skulle träna tillsammans, men jag tycker det är skönare att stanna hemma och träna medan hon vill fara iväg på nåt träningscenter, vi får se hur det blir. Bestämt är i alla fall att jag ska träna. Jag vill börja ta tag i saker i mitt liv, bli hälsosam liksom. Har funkat typ en vecka nu, men jag vet inte riktigt hur det kommer att gå med tanke på att jag kan vara en riktig soffpotatis;) Jag ska i alla fall göra mitt bästa! bye

ps. Jag testade mitt bankomatkort igår och slog faktiskt rätt kod! Jag hade nämligen lyckats glömma bort koden och redan testat två gånger när jag var i Stockholm, men vågade inte testa en tredje gång med rädsla av att automaten skulle sluka mitt kort. Men igår fungerade det i alla fall, var liiiite nervös eftersom det var sista försöket;P

please don't stop the music

Äntligen är det helg:) Fast det är lite konstigt ändå, för det jag längtar mest till helgen är sovmorgonen. Du vet när man halvkisande öppnar ögonen och ser att klockan är runt åtta och tänker: "shit, nu är jag sen", men två sekunder senare kommer på att det är helg och man får sova hur länge man vill. Den känslan är najs, inte sant? Tyvärr får jag inte ta del av den på lördagar eftersom jag har balett, vilket känns en smula jobbigt.

I och för sig börjar inte den förrän elva, men innan dess vill jag vakna till, göra mig i ordning och äta frukost i lugn och ro. Detta betyder att  jag måste gå upp runt nio, och ja, så seg är jag på morgonen. Så nu äre bara söndag kvar att sova ut ordentligt på, vilket inte känns toppen direkt. Efter fem hårda skoldagar är helgen behövlig, med dess sovmorgon.

Fast nu äre ju så att helgen faktiskt är som den sjätte och sjunde skoldagen eftersom jag alltid har nånting som jag måste göra. Jag har länge funderat på att faktiskt sitta på vardagseftermiddagarna och arbeta med mina älskade läxor, men då orkar man liksom inte. Så istället är man så förbannat stressad hela helgen eftersom man vet att allting måste vara färdigt till nästa vecka, helt sjukt ändå.. Men nästa vecka ska det bli ändring på detta, det är ett löfte. Helgen är till för att slappa och ha kul, därför får man jobba ihjäl sig på vardagarna istället!

Nu känner jag att jag helt spårat ut från ämnet. Vad jag tänkte skriva var att baletten idag var grymt jobbig, jag trodde jag skulle kollapsa. Sen är det typ uppvisning snart eller nåt, jag vet inte riktigt.. I alla fall lät det på henne som att det är snart, och tydligen ska den vara på hedbergska. Om det är som dom tidigare åren är det typ jättemycket folk där och det vill jag verkligen inte att det ska vara. Vi fick lära oss hela dansen först idag så jag kan den inte särskilt bra, och dessutom är det första gången jag går i balett (om man räknar bort när jag var typ fyra) så jag kan det liksom inte. Men det lät inte precis som man hade nåt val om man ville vara med eller inte.. Vi får väl se hur det blir...

something 'bout you caught my eye

Dagen har varit förvånansvärt dyster. Vi hade sovmorgon i morse men jag var ändå inte på bra humör när jag vaknade och kände bara för att ligga i sängen och sura hela dan. Jag drog mig i alla fall upp ur sängen och gick till skolan där det började med morgonsamling, och där fick vi bland annat information om säkerhetsdagen. Jag vill verkligen inte vara med på den, det låter som en riktig tråkdag där man ska "lära känna" varandra, skitsnack säger jag. Man hänger alltid med dom man känner, även om man oftast hamnar med dom man inte känner så bra. Hela dan går ut på att vi ska lära oss säkerhetsgrejer, och visst, det är ju ett gott syfte, men det är ju så förbannat tråkigt.. Nåja, det blir väl bara till att härda..

På eftermiddagen hade vi ingen lektion eftersom roger hade idrott, förvånande men sant;) Jag tog tillfället i akt och begav mig hem, fast det var meningen att vi skulle plugga som vanligt, men till mitt försvar tänkte jag faktiskt plugga hemma:) Men när jag kom hem hade jag verkligen den där känslan då man bara vill kura ihop sig i soffhörnet och titta på en film och käka popcorn. Soffhörnet och filmen blev det, dock inte popcorn, jag har nämligen hälsovecka!:) Jag vet att popcorn faktiskt är ganska nyttigt, men det innehåller ju en massa salt och tillsatta ämnen så jag bestämde mig för att skippa det. Jag såg iaf björnbröder, så mysig film. Den är så himla gullig och rolig, och på slutet satt jag med ögonen fyllda av tårar:') Efter det såg jag bloopers, som inte brukar finnas på tecknade filmer, men det gjorde det på den här iaf, och dom var görbra, man skrattar ihjäl sig:P

Nu är det meningen att jag ska plugga, och för en gångs skull vara riktigt förberedd inför kommande prov. Fast jag vet dock att vara förberedd inte har visat sig fungera bäst för mig dom senaste proven, om man räknar bort spanskan, men jag slipper i alla fall vara ett nervrak dagen innan:) Men samtidigt orkar jag inte plugga, jag är en riktig latkorv när det kommer till det, och en massa annat om jag ska vara helt ärlig:P Jag tror vi har idrotts- och matteprov samt svenskaredovisning vecka 17 så jag kanske ska ta tag i det ändå.. Jag har trots allt inte ens börjat läst boken än... Vi får se...

image32

so i smiled and tried to mean it

Bloggen fungerade inte söndags (grrrrr...), så jag lägger upp det inlägget idag istället.


Ännu ett påsklov avklarat, jag önskar det vore ännu längre trots att vi faktiskt har haft långledigt ända från torsdagen. Dagarna har som vanligt spenderats i fjällen, och precis som förra året tillsammans med lill-kerran:) Vad vi har skrattat, flamsat och dansat!:P En massa skidor har det också blivit! Varje dag i slalombacken och några eftermiddagar i längdskidspåret också, jajamän vi har vart riktigt hurtiga! Vi bestämde oss nämligen för att vi skulle köra järnet i spåret och träna bort våra feta lår, om det fungerade vet jag dock inte. Att vi tolkade hela vägen hem från ramundberget på torsdagen tror jag inte gjorde det bättre precis. Nåja, det var roligt i alla fall!:)


Utöver det har vi badat varje dag, fantastiskt skönt att kliva ner i 38 graders varmt vatten efter några timmar i spåret. Där har vi suttit och pratat åtskilliga timmar om hur hemskt tråkiga våra liv är och hur vi ska ragga killar till förbannelse i fortsättningen. Vi lovade till och med varandra att vi skulle flörta järnet i backen och på after skin. Om vi vågade? Nja, det blev några oskyldiga blickar mot grabbarnas håll som vanligt..


Hemma i stugan var det dock världens drag. Vi har dansat hela nätterna känns det som, kerstins ipod har gått 24/7! Jävlar vad vi har skakat rumpan;) Haha, jag längtar redan tillbaks, allt känns så mycket lättare där uppe, mer naturligt liksom.


Imorrn äre dags för skola igen då. Längtar jag? Långt ifrån. Längesen jag var så skoltrött. Nåväl, det ska i alla fall bli kul att se några kända ansikten:) Hur kul det än varit att vara med kerran hela lovet längtar jag efter resten av gänget också, vi måste dra upp hela gänget till stugan nån gång och bara chilla;) Tänk den dagen då man har körkort, wiihhooo:)


RSS 2.0