beskriv färgen röd

nämen hej

jaha...

vad ska man skriva då...?

Känner mig fortfarande ovanligt tom. Innehållslös. Därför går "i huvudet på"-uppgiften väldigt bra, för det finns ju så mycket i mitt huvud just nu.

Allt jag skriver låter så fånigt. Jag tycker inte om den här uppgiften. Allt som man ska svara på i den här uppsatsen är sånt som jag i vanliga fall försöker undvika att tänka på. Det är alldeles för djupt och deprimerande.

"Jag söker den fråga på vilken människolivet är ett svar" Willy Kyrklund

nada

TOM


pluggiiis

Så nu är ni spända på att höra hur det gick med engelskan va?;) Jag kan stolt säga att jag skrev de två sidorna, och lite till faktiskt:D Känns skönt att jag höll mitt löfte till mig själv, förtroende är viktigt.

Igår var pluggdag också, skrev färdigt 3 av 8 frågor på samhälle, effektiv tös jag är;) och inte nog med det, idag har jag skrivit färdigt tre till! Det finns ingen hejd på mig:O

...men jag har fortfarande en hel del kvar att göra så nu ska jag sätta näsan i böckerna igen. tjingeling


justde, Allram hälsar


kaffe och english c

Hemma från huvudstaden, väldigt mysig vistelse. Ingen shopping som förutspått, men så jäkla god mat istället! Italiensk båda dagarna, mums. Sanna hade med sig finkameran så det kanske kommer lite stockholmsbilder till bloggen snart;) kanske

Paniken börjar sakta sprida sig i mina ådror nu, jag måste pluuuuugga. Jag har bestämt mig för att skriva minst två sidor engelska idag, minst. Vill ni veta hur långt jag har kommit? Ett stycke, ett jävla stycke. Går segare än segast och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Och i sådana situationer finns det bara en sak att göra: brygga kaffe. Så nu äre nya tag som gäller. Tjingeling på ett tag!


estocolmo próximo

Jag ska till Stockholm!:) Bestämdes igår så det blev lite tajt, men det ska bli riktigt kul i varje fall. Är där tills imorrn så jag och storasyster ska försöka hinna med lite fönstershopping:) Eller hon kanske faktiskt ska shoppa men jag har inga pengar kvar så.. Men det är alltid kul att kolla så jag ska inte klaga:)

En annan god nyhet, faktiskt anledningen till att jag inte har några pengar, är att jag camilla & malin har bokat resa till las palmas i januari! Vi har valt att göra PA utomlands serrni, ska bli så jäkla kul. Nu har vi lite arbete med planeringen framför oss men det kommer lätt vara värt det i slutet. Bästa PA:t man kan tänka sig!:)

Nu till de mindre goda nyheterna.. Jag har fortfarande skitmycket plugg att göra. Har suttit hela morgonen och jobbat med Candidefrågorna och jag tror att jag är färdig nu, men jag får ont i magen när jag tänker på hur mycket annat jag har kvar att göra. Men jag vill verkligen inte tänka på det nu, känns som man ska få ha kul nån gång också och inte bara plugga. Så därför tänker jag förtränga det när jag är i Stockholm:)

Skillnad på humöret jämfört med andra inlägget va?;);)


varning: deppig

Just nu känns allt väldigt jobbigt. Varken förkylningen eller febern verkar vilja ge med sig och på skolan lastar bara lärarna på oss mer att göra. System overload. Gjorde färdigt samhälleuppgiften idag i varje fall! Kul att vi har en ny nu bara som det var meningen att jag skulle ha inläsning för idag, tid som jag använde till att göra färdigt den andra uppgiften. I engelska ska jag skriva en essay på 2-4 sidor som i och för sig inte ska vara färdig på ett tag, men att veta att man har den är liksom stressande i sig. På filosofin är det meningen att vi ska börja med "i huvudet på" men jag känner mig verkligen inte på något filosofiskt humör nu, då kommer jag ju deppa ner mig totalt. På svenskan har jag precis gjort färdigt Candide-frågorna och skickat in till Laila, känns inte som nån vidare kul uppgift med tanke på att boken inte var nå vidare kul. 

Äh men fy vilket tråkigt inlägg. Sorry

trötta tjejer i skärgården
- Trötta tjejer på båten i skärgårn'
Ungefär så här trött är jag nu


soffa dator soffa dator soffa dator soffa dator

Slappigare dag får man leta efter. Har pendlat mellan soffan och datorn hela dagen. Ont i halsen och feber gör det inte lättare att plugga precis. Har en fråga kvar på samhälleuppgifte, eller ja, tekniskt sett två. Men jag tror inte sista frågan är absolut nödvändig att svara på så jag funderar på att låta den vara tills jag får lite feedback av gezze.

Nu ska jag kurera mig lite och fullständigt skita i sista frågan, jag orkar inte mer. Dags att pendla tillbaka till soffan, och sen ett nytt stopp. Sängen.


Irriterad. Arg. Frustrerad.

Jag har en riktigt dålig dag. Började med att jag vakna med halsont, förkylning på gång. Trodde nästan att jag skulle komma undan den här gången, men icke! Jag blir förkyld ganska lätt, inget vidare immunförsvar, men nu har jag för en gångs skull lyckats hålla mig frisk väldigt länge, trots att många i min omgivning varit sjuk. Tills nu vill säga. Fanfanfan... Förkylningar fuckar upp precis allting.

Sen har jag suttit med samhälleuppgiften sedan halv nio i morse och nästan inte gjort några framsteg. Jag. Kan. Inte. Skriva. Normala. Meningar. Så jävla irriterande att det går så sakta. Jag tänkte ju göra färdigt lite mer än hälften idag, men det känns ganska avlägset.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


nobody knows


Nobody likes to lose that inner voice
the one I used to hear before my life made a choice


sunday bloody sunday

heeeeeeej

Söndag. Svår dag. Man vill kunna njuta av att vara ledig men man kan inte riktigt eftersom man vet att det är skola imorrn. Och att man har plugg att ta igen. Lyckades i alla fall ta mig igenom kapitlena vi skulle läsa på filosofen ute i solen men i övrigt har jag inte fått så mycket gjort. Istället har jag övningskört:) Nervöst men kul! Mindre kul var det att enda anledningen till att jag fick övningsköra var att vi skulle åka och plocka svamp. Fast egentligen är det inte så illa att plocka svamp, det är bara det att vi blev medtvingade i skogen x antal gånger när vi var yngre för att just plocka svamp så jag har byggt upp ett litet slags hat mot att göra det. Men i ärlighetens namn var det helt okej, synd att klaga liksom.



här fattas en rubrik

tjabba

Precis som jag lovat har jag bli bättre på att blogga:) era lyckostar

Luuuugn dag idag. Började inte förrns 11.15 så jag hade ganska mycket tid att döda på morgonen (fråga mig inte varför jag inte tog chansen att sova?). Istället för att göra nytta, typ läsa lite om styrelseskick och politik, valde jag att se finalen av so you think you can dance som jag hade spelat in. Vissa danser är så fruktansvärt bra, som Kayla och Kuponos missbrukdans. Fick gåshud som varade i flera minuter, så jävla bra.

Väl på skolan var det storsamling, lite information om högskoleprov och så. Hade faktiskt velat gjort det nu i höst, se vad det handlar om liksom, men jag befinner mig i Thailand vid provtillfället. Åh Thailand, can't wait..<3

På eftermiddan hade vi första lektionen i idrott & hälsa B. Det kommer bli en riktig hatkurs, skolidrott är nästintill aldrig kul. Tennis spelade vi iaf idag. Gick.. sådär..

Nu tänkte jag slå upp samhällebibeln och läsa några rader.


remember me?

Hallå där blåbär


Det har nu åter blivit dags för det månatliga blogginlägget! ...eller säger man så? månatliga? äh skit samma! Jag inser att jag inte är den mest hängivna bloggerskan. Förlåt, jag skäms. Jag ska bättra mig, jag lovar.


Vad har hänt sen senast? tja.. skolan har börjat. Den är sig lik. Me not so much. Jag har blivit fett (som kerstin skulle säga) dålig på skolarbete. Inte för att jag var nån mästare förut men nu går det verkligen inte bra. Vi har visserligen inte haft så mycket examinationer ännu, en bara för att vara exakt (tror jag?), men den gick inte bra. Totalt hjärnstillestånd hade jag. Pluggat hade jag gjort, men när det väl gällde var det helt blankt. Jag hoppas det är nåt temporärt..


... och återigen handlar min blogg om skolan! För att bryta mönstret ska jag ta mitt sommarlov i kort sammanfattning: Målning, Sol, Regn, Stockholm, Fjällen, Gotland, Umeå, Fjällen igen, Mer regn, För kort


Och för att pigga upp er därute när den kalla hösten närmar sig tänkte jag bjuda på några fina bilder som min kära syster gjort (den tjejen har uppenbarligen för mycket fritid)

du och jag johnny
jag, barbossa och johnnyboy

frida och kompisar
Malin har döpt den här bilden till: Frida och hennes kompisar
Kul tjej



RSS 2.0