the world ain't half as bad as they paint it to be

Det börjar bli lite ont om tid nu. På måndag börjar skolan igen men som jag nämnt förut kommer det faktiskt bli ganska skönt att ha vardagen planerad ett tag. Fråga mig om en vecka så kommer ni nog inte få samma svar..

Igår var vi hos carlsones och såg på film, alltid lika trevligt:) Blev dock en ganska kort visit, så det får vi ta igen snart. Vi pratade faktiskt om det igår att vi va med varandra typ varje dag förra sommarlovet och det här lovet har det bara blivit nån gång ibland, lite sorgligt. Men vi kom också fram till att mycket beror på vädret, förra sommarn bada vi typ hur mycket som helst och den här sommarn har vi inte badat nånting. Men det blir det ändring på nästa sommar;)

Idag blir det stadens gator och torg med cherschan:) Jag har inte köpt kläder på evigheter så nu är det sannerligen dags. Det enda som är en smula roligt med det här skitvädret är att det känns lite höstigt. Va? tänker ni nu, sommar är ju the shiiiet. Och ja, det är det, men med hösten kommer höstkläderna. Och då är det mysiga kläder för hela slanten som gäller:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är klart vi tar igen denhära sommar nästa sommar!! ;)

2008-08-22 @ 18:52:26
Postat av: Jenny

Det är klart att vi tar igen denhära sommaren nästa sommar!! ;)

2008-08-22 @ 18:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0