vi drar till fjällen...

Idag åker vi till fjällen!!:D:D:D Blir förmodligen där tills på söndag så vi kommer hinna med en hel del vandring och bad i ån;) Jag har längtat som en galning eftersom det ändå inte varit så bra väder här hemma (förrns igår vill säga) men myggen har skrämt oss till att vänta lite till. Tydligen hade nån som pappa kände vart i fjällen för några veckor sen och fått fyrtio, FYRTIO myggbett på en arm, vilket ledde till att hon/han inte ens kunde veckla ut fingrarna, hur hemskt är inte det? Förhoppningsvis är det dock inte lika mycket mygg nu!

Tittade nyss på väderprognosen för sundsvall, vilket jag gjort kontinuerligt de två senaste veckorna för att se om värmen och solen någonsin ville komma tillbaka och hälsa på oss. Hitills har den inte velat det men nu, bara för att vi bestämde oss för att åka till fjällen igår, visar den en stor jävla fet sol över sundsvall imorrn... FAN!

Men jag är inte bitter... Eller jo det är jag. Men vi var ju trots allt ut till storholmen igår med karlsson och sola o bada och då var det fint väder. Eller ja, jenny badade och vi andra solade;) Iskallt i vattnet men skönt på klipporna:) Fin dag helt enkelt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0